Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Dostępna jest aktualizacja 6.0.4 - został zmieniony głównie sposób raportowania (jest wdrożona o wiele lżejsza wersja).

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jest dostępna aktualizacja 6.0.5 BETA - ważna rzecz: po aktualizacji koniecznie należy otworzyć każdy projekt i zapisać go.

Na niektórych serwerach były problemy z odczytywaniem danych i mogło nie ruszać. Ale tak jak napisałem, utworzone projekty trzeba otworzyć i zapisać.

DonLinkage v6 jest obecnie dość intensywnie testowany - jest szansa że jeszcze w tym miesiącu wyjdzie z BETA. Wtedy też będzie założony nowy temat tu na forum.

@Andrzej103 - to znaczy, że sam monitoring działa. Google przykręca kurki :/

Nie wiem ile będzie dostępnych. Planuję kilka razy więcej, z tym że nie będą to koniecznie tylko katalogi/precle.

Drugiego pytania nie rozumiem.

skąd można pobrać instalacje do v6? Nie mam żadnego maila odnośnie update i aktualizacji

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Prześlij mail na seosolutions z i4a.pl - podeślę info co i jak. Instalator nie jest dostępny publicznie.

PS. Za moment powinna być aktualizacja, bo znalazłem jeszcze jeden poważny błąd w przetwarzaniu maili.

Nawiązując do tematu wersji wcześniejszej - mi też od 4 dni nawala monitoring pozycji - miałem na to api na pakiet 5 zwykłych proxy i do tej pory wystarczało (zresztą soft pokazuje że są ok po sprawdzaniu). Niestety to chyba nie wujek gugiel tylko coś z softem. Wczoraj kupiłem pakiecik "wysoce anonimowych" ;) 10 proxy z api (na proxylive) i wczoraj i dziś bez zmian - wywala tak gdzieś na połowie sprawdzanych fraz komunikat "używaj dobrych proxy"...

@okazwłoka - jeśli nie rzuciłeś wszystkich sił na v.6 to może faktycznie popatrz :)

Pozdrawiam

seogreen

@seogreen miałem to samo, Oka dopatrzył się, że są źle dodane proxy jest : ; ;  a miałem tylko na końcu  ;

druga sprawa to zaznaczenie w cronach proxyunban.php i skonfigurowanie captchy:)

Aktualizacja kolejna jest dostępna BETA 6.0.8 - powinno już wszędzie ładnie rejestrować, odbierać maile i dodawać.

Problemy z monitoringiem to nie sprawa proxy. Od zawsze nie używałem do tego proxy i śmigało, a teraz kicha.

Coś nawala w sofcie, z miesiąc temu był podobny problem i okazwłoka coś pomieszał i ruszyło dalej.

@OKA popatrz może na to. Nie wszyscy używają nowej wersji, chyba support do starej wciąż jest aktualny? Tym bardziej, że nowej oficjalnej wersji cały czas nie ma i na razie nie szykuje się, żeby miała być.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności