Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jak macie ustawione nowe crony jak często je odpalać czy mogą chodzić non stop kolor czy raczej zarżną serwer

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To musi autor się wypowiedzieć bo wie jak działają pliki ;) monitor mam ustawiony co 2 minuty bo z tego co widzę sprawdza każdorazowo tylko jedną frazę, reszta fraz czeka na ponowene odpalenie. Nie wiem jak z harvesterem więc nei chce przeginać i mam co 5 minut.

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Czy macie okienko w harv do wyboru bazy wordpress czy tylko przycisk do przenoszenia do rejestracji?

Pytanie drugie czy wyszukał już Wam coś bo mi jak na razie 8 wp.

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

Hmm.... wszystko sprawdzane, a tu masz ;)

Jeśli chodzi o crony spokojnie można ustawić co minutę, ewentualnie monitoring można ustawić co kilka w zależności od ilości fraz.

Przy przenosinach wordpress z harvestera nie ma wyboru, wybiera się przy rejestracji do jakiej bazy ma zapisywać pobrane dane z maila.

Wyczyściłem raport projektu który był dodawany ustawiłem ilości wcisnąłem ponów i wszystko stoi

Spróbuj dodać ręcznie prywatną bazę (moduły>katalogi) i tam jest formularz do wprowadzania prywatnych baz

warol Podeślij proszę na mail dane do panelu, zaraz zobaczę co jest nie tak.

Rapid idzie na adres z projektu. Pomyślimy nad raportami i listami adresów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności