Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Faktycznie jest problem (w v6 w takim razie też jest)  - wygląda na to, że są różnice w wyświetlaniu wyników w zależności od frazy.

Ostatnio planowałem zakup jednego z automatów do pozycjonowania. Mam jedna zastrzeżenia, którymi podzielę się właśnie tutaj. Mianowicie chodzi mi o wsparcie i obsługę. Jak na chwilę obecną, jest dla mnie na zerowym poziomie. Dlaczego?

Rozważyłem zakup DoLinkage i OmniFlash. 

- DonLinkage - na stronie jest podany email i nawet telefon :-) Robi wrażenie, jednak cała reszta już nie, bo telefonu nikt nie odbiera, na sms z informacją, że klient jest zainteresowany kupnem, nikt nie odpowiada, nie mówiąc już o emailach.. A gdzieś tu na forum ktoś pisał, że obsługa jest bardzo dobra.. Ciekawe bardzo..

- Omni Flash - brak telefonu, na zadanie pytania przez email zupełny brak odpowiedzi, więc o co chodzi?

-Publiker - na stronie podano telefon, jednak po poprzednich (które wydają się lepszym wyborem) trochę się zniechęciłem, do dalszego kontaktu. W najbliższym czasie pewnie sprawdzę support. 

Dlaczego tak krytycznie oceniam?

Bo w ciągu kilku lat podziwiania różnego rodzaju softów okazuje się, że im bardziej zamaskowana "firma" tym łatwiej stracić pieniądze.. Takie firmy rozpływają się a później znikają zostawiając klienta samemu sobie..

Kogio.pl - Skuteczny email marketing. Prowadź zaawansowane kampanie mailingowe.

Faktycznie ostatnio telefon mocno jest zakurzony, jednak maile zawsze dostają odpowiedzi (czas odpowiedzi czasem jest dłuższy jeśli namnoży się maili).

DonLinkage ma 5 lat i ciągle jest wspierany i rozwijany, a żaden użytkownik programu nie został bez pomocy w razie problemów.

@san - niestety trzeba jeszcze poczekać, bo zmieniane są niektóre rzeczy w v6 i to jeszcze nie wiadomo do końca na jakich dzielonych będzie chodziło. VPS na ovh bez problemu wystarczy.

Dostępna jest aktualizacja BETA v6.0.9. To znów głównie poprawki (m.in. monitoring, ocr).

Po zalogowaniu wystarczy skorzystać z opcji aktualizacji (prawy górny róg panelu).

Wczoraj zainstalowaliśmy V6.

Generalnie interfejs bardzej przemyślany i łatwiejsze poruszanie się po narzędziu.

Bardzo fajny pomysł z wyborem baz i pojawiającymi się oknami dla każdego silnika - lepsza czytelność projektu jednak tu mam problem:

Tworze nowy projekt, zaznaczam na liście silników WP (prywatny), pojawia ją się pola dla silnika ale są jakoś dziwnie opisane:

Sekcja: Dostęp do poczty - tu wszystko jasne - konto pocztowe do rejestracji

Sekcja Login i hasło dla konta - co tu wpisać ?

Sekcja Adres strony mam dwa pola (podaj URL, oraz podaj anachory każdy w osobnej linii)

Sekcja Tagi - tu jest jasne

Sekcja Kategorie - tu jest jasne

Gdzie mam wprowadzić tytuł strony z synonimami ?

Gdzie mam wprowadzić tekst z synonimami ? Czy skrypt obsługuje samopodlinkowanie ?

Kubek

Po wyborze wordpress pojawia się sekcja "Artykuł".

Sekcja Login i hasło dla konta - wpisujesz login i hasło na jakie będzie się rejestrowało konta.

Sekcja Adres  - można podać więcej anchorów dla strony (wykorzystywane np. w katalogach stron)

Samopodlinkowania jeszcze nie ma, ale pojawi się już za jakiś czas.

A mógłbyś jeszcze sprawdzić na innej przeglądarce? Daj znać czy zadziała, a jeśli nie to podaj dostęp do ftp na maila firmowego.

Dostępna jest kolejna aktualizacja BETA v6.1.0, powinno lepiej chodzić szczególnie na słabszych serwerach.

@okazwłoka - czy będzie można dalej używać softu na sharedach? Mam DLA od zawsze na jupe.pl i powiem, że taki hosting przy moim użytkowaniu wyrabiał się bezproblemowo. Czy po przejściu na v.6 vps jest obowiązkowy?

Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności