Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

No raczej nie.

19.02. pisałem, że w starej wersji nie przechodzi rejestracja kont, wywala błędy. Pisałem też na priv i po kilku mailach temat się urwał bez rozwiązania.  W starej wersji dalej nie mogę zarejestrować kont.

Czy w nowej wersji rejestracja działa?

Są tam jakieś listy do wykorzystania?

No i co ze starą wersją?

Jest do tego jeszcze jakiś support?

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Oczywiście jest support do starej wersji, bo to ciągle "oficjalna" wersja.

Naprawdę chcesz o tym pisać na forum? Na priv nie mam od Ciebie żadnej wiadomości, na maile wszystkie odpisuję. Jak masz jakiś problem piszesz, podajesz dostęp i już.

v6 jest w wersji beta. Odpowiedz sobie na Twoje pytania związane z v6 instalując wersję (listy są) - a jak nie chcesz tracić czasu to poczekaj na wersję stabilną.

Od 23.02 nie doczekałem się odpowiedzi mailem.

Czekałem na nową wersję, bo ogłaszając, że ma wyjść nie pisałeś, że to ma być BETA. Podobnie zresztą, jak teraz - hasło DonLinkage v6 już JEST! nie wskazuje na to, że to beta, ale w pełni działający produkt. 

Więc póki co wolę zostać na starej wersji i dlatego piszę na forum, że nie działa.

Poprzedni mail wysłałem jeszcze raz na eukaonly...

Czytasz temat od deski do deski, więc wiesz że to beta. Nikomu nie każę przechodzić na v6.

Czy tak trudno wysłać przypomnienie jeśli nie dostało się odpowiedzi na jakiegoś maila? Przyczyny braku odpowiedzi mogą być różne.

Cron ma być ustawiony na plik crons.php (nie pomylić z cron.php). Ustawiasz na adres z https:// : 

wget -q -O /dev/null https://strona.pl/crons.php >/dev/null 2>&1

Gdyż jest to jeszcze wersja beta i wiele rzeczy może się zmienić.

Obsługa jest prosta - łatwiej się połapać niż  we wcześniejszych wersjach. Dodatkowo praktycznie wszystkie opcje mają krótki opis.

Instrukcje oczywiście będą dostępne, ale gdy v6 wyjdzie z beta (czyli już niedługo). 

Dostępna jest aktualizacja v 6.1.2. To ważne poprawki w funkcjonowaniu całego systemu.

Po aktualizacji  proszę się wyglować i zalogować - zostanie wtedy pobrany zaktualizowany silnik k2.

Teraz co będzie robione:

- silniki (updaty + nowe)

- rozszerzenie funkcjonalności (między innymi moduł pytań i odpowiedzi)

- premium

Oka kiedy planujesz udostępnić moduł synonimizacji tekstów?

Planujesz obsługę innych języków niż polski? Lub ewentualnie możliwość własnego dogrywania baz synonimów polskich / zagranicznych?

ps monitoring pozycji działa już bardzo dobrze, tylko mam taką małą sugestię - może dałbyś radę dodać gdzieś na głównym widoku, np. w headerze przycisk przenoszący bezpośrednio do monitoringu z domyślnym widokiem? Teraz trzeba klikać Dodatkowe moduły -> monitoring -> pozycje -> wyświetl. Nie jest to żaden problem, ale byłby to taki mały drobiazg ułatwiający życie :)

@lubiefutbol - musiałbyś podać dostep do swojej kopii, bo tego problemu nie znam.

Moduł synonimizacji (w zasadzie taki jak był w v5 z kilkoma poprawkami) mam już na tapecie (generator tekstów też). Za jakiś czas będzie też podpięcie pod synonim.i4a.pl.

Dorobię do monitoringu wyświetlanie pozycji od razu po kliknięciu w monitoring.

Dostępna jest aktualizacja 6.1.4, a w niej między innymi nowy automatyczny generator tekstów i automatyczny synonimizator.

Zarówno generator jak i synonimizator ma możliwość tworzenia tekstów w języku polskim jak i angielskim.

Jeśli będzie zapotrzebowanie na inne języki to również zostaną wprowadzone.

Na razie przy tworzeniu projektów nie da się wybierać utworzonych tekstów (ale zmieni się to niebawem).

W najbliższym czasie zostanie dodany moduł pytań i odpowiedzi i dojdzie kilka nowych silników.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności