Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Pokazuje, ale po kliknięciu.

Nie będzie działało, były zmany bardzo istotne.

Wystarczy backup wgrać i wrzucić stare pliki.

Tak, będzie instalacja i aktualizacja.

Panowie i Panie: zrobiłem update z poprzedniej wersji do 3.0.0 i ładnie zapisuje mi raporty. Początkowo sam dałem się złapać: zaczęło mi dodawać jakieś wcześniejsze projekty, a sprawdzałem najnowszy raport. Jeśli ktoś ma problem z dodawaniem, proszę o informację najlepiej na mail.

Teraz zajmuję się pozostałymi znalezionymi błędami. Bez odbioru ;)

Wywołaj upbase.php. Nie wiem czy to wersja ostateczna nowej bazy, ale nowe katalogi PKSI się pojawią. FreeBloges teoretycznie też, ale pojawia się nowy problem związany z tym skryptem. Po wybraniu FreeBloges z bazy wspólnej wyświetlane są PKSI.

Edit

Jeszcze napiszę tylko, że opisany wcześniej problem z FreeGlobes występuje tylko przy zakładaniu nowego projektu. Po zapisaniu i ponownym wejściu w edycję już można wybrać bazę prywatną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności