Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

1. Z czego korzysta backlink checker?

2. Zbieranie pytań do nauki dotyczy wszystkich skryptów?

3. Jest chyba problem z dodawaniem do najnowszej wersji 1.3 PKSI (2012-01-07). BTW. Ustawiona szybkość dodawania do tego katalogu wynosi tylko 2/min. Można to zwiększyć, czy lepiej nie? Ja tak bardzo się nie znam, ale wydaje mi się, że autor skryptu nieco utrudnił pracę dodawarkom (nazwy pól formularzy) i dlatego musi tak być. Jest w tym trochę prawdy (tak z ciekawości pytam :D )?

4. Harvester katalogów jest na 5+. Bardzo mi się podoba, że rozpoznaje czy dany skrypt rzeczywiście nim jest. Jak zadziała wyczyść, będzie na 6 ;).

da się podlinkować wpisy komentarzami WP?

Jakoś nie mogę znaleźć, a mam wrażenie że miało być to w tej wersji.

I jeszcze jedno: czy np: jeżeli mam za dużo znaków w słowach kluczowych to skrypt przytnie je do optymalnej długości?

Już odpowiadam na pytania i niejasne kwestie.

1. Baza katalogów. Zapomniałem naprawić update bazy, gdy już wszystko będę miał gotowe, to podeślę. Na razie niestety trzeba wywołać upbase.php. Jeszcze filtruję webmnini, otwartymini i omnipress.

2. Oczywiście raporty będą się pojawiać niezaleźnie od tego, do jakiej bazy prywatnej dodajesz.

3. Problem z mieszaniem Freeglobes i PKSI będzie rozwiązany.

4. Jeśli harvester przenosi mniej adresów niż znalazł, znaczy to, że w bazie prywatnej są już niektóre katalogi. Po prostu baza nie przyjmuje duplikatów.

5. Jeśli ktoś ma Problem!xx po pierwszym wywołaniu, proszę się do mnie zgłaszać. Przy kolejnych wywołaniach plików instalacyjnych takie błędy to normalna rzecz.

6. Jeśli chodzi o BL, tajemnica ;)

7. Pytania do nauki zbierają tylko WebMini, przy następnej aktualizacji będzie też podpięty PKSI.

8. Plik speed.php można dowolnie edytować, dla katalogów spokojnie wyciągnie 15-20. Wszystko zależy od serwera, trzeba niestety przetestować. Bardzo bezpieczna prędkość to ok. 15.

9. Skuteczność dodawań do PKSI nie jest stuprocentowa. Pracuję nad lepszym systemem dodawania, w którym żadna wersja się nie postawi ;)

10. Problem z usuwaniem adresów z harvestowania zostanie rozwiązany. Proszę pamiętać, że usunięcie adresów z harvestera będzie skutkowało tym, że ponownie będą się pojawiały te same adresy (a raczej będzie duze prawdopodobieństwo). Lepiej więc nie usuwać tego zbyt często. Bo tak jak wyżej: zebrało Ci 50 adresów, a przeniesie do bazy tylko 7.

11. Nie da się podlinkować komentarzami WP, ale w następnej wersji to już będzie.

12. Skrypt nie przycina słów kluczowych. Trzeba to ostrożnie ustawiać.

13. Znalezione linki w harvesterze mogą już być w bazie. Ale w takim przypadku nie zostaną one przeniesione, nie bedzie duplikatów.

Nad rozwiązaniem wszystkich problemów właśnie siedzę :)

PS. Nie mogę się zalogować na pocztę w o2, więc na razie nie mogę odpisywać.

Jak tylko będę miał gotowe podeślę. Cały czas przy tym siedzę.

Jeśli komuś nie dodaje, proszę usunąć plik a.txt

Instalacja od podstaw działa, jest problem niestety z updatem i też nie na wszystkich serwerach.

edit. Już widzę, na niektórych serwerach wywala przy instalacji jak i przy aktualizacji "Query execution was interrupted". Muszę tylko poprawić pliki żeby na każdym serwerze śmigało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności