Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Już praktycznie wszystkie problemy zostały ogarnięte,

ravau - możesz mi pokazać panel? Podeślij dane, zerknę na to.

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

no więcej niż ja zobaczyłem nie zobaczysz :D pojawia się, że dodaje komunikat taki jak zawsze, za chwile, że harmonogram wykonany, przy czym jak dam ponow to znow tak samo znow od tego samego nr id wp, i tak w kolko, ktoś jeszcze tak ma?

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Ten problem dotyczy tylko wordpress?

Jeśli ktoś ma jeszcze problemy z zainstalowaniem najnowszej wersji mam już przygotowany plik update dla wszystkich serwerów :)

Problemy z listami, usuwanie adresów z harvestera, podgląd (tutaj zrobiłem tymczasowy myk) - to już zrobione. Jeszcze raz przeglądnę wszystkie zgłoszone usterki czy czasem czegoś nie pominąłem.

Wysłałem paczkę z aktualizacją i informacjami.

OCZYWIŚCIE PROSZĘ O KONTAKT OSOBY, U KTÓRYCH JESZCZE NIE WSZYSTKO DZIAŁA TAK, JAK NALEŻY.

Przepraszam wszystkich za problemy.

Dajcie znać, czy nowe funkcje dobrze się sprawuja :P

Po naniesieniu poprawek podesłanych występuje ciągle błąd

z podglądem katalogów PKSI i freeglobes

i mam zero otwartych mini po wywołaniu pliku upbase.php

Profesjonalna agencja eventowa Everal

Skuteczne pozycjonowanie https://xseox.pl/pozycjonowanie-stron/

Fotobudka 360 Go4Photo

Musi się wyświetlać to samo dla PKSI i FreeGlobes, bo jest taki sam link. Zmieńcie końcówkę pk na fg.

0 OtwartychMini po upbase.php to stan prawidłowy na tę chwilę, czy coś u mnie nie zaskoczyło??? Zrobiłem nową instalację z najnowszej paczki.

Monitoring pozycji trochę dziwnie się zachowuje:

pozycje.png

Chyba powodem jest to obcinanie www. Dla adresów występujacych w google bez www jest lepiej z tego co na razie widzę. Pozycje są sprawdzane w google.com czy google.pl? Lokacja serwera (w innym kraju) może mieć wpływ na sprawdzane pozycje przy obecnie zastosowanym mechanizmie?

Raportowanie WP będzie naprawione :pytajnik: Obecna wersja powinna już działać u wszystkich bez większych problemów.

Jeśli chdozi o monitor, prosty błąd, poprawię to i będzie ok. Sprawdza w google.pl.

Jeśli komuś coś nie dodaje proszę się zgłaszać indywidualnie na mail.

edit. Ok, monitor już naprawiony. Nie chcę Wam zawalać skrzynek, jesli ktoś chce plik do podmiany proszę się zgłaszać. Naprawię jeszcze raportowanie WP i wtedy podeślę poprawkę. To już chyba będzie wszystko :shout:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności