Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Od razu propozycja co do wzbogacenia harvestera - by móc prócz zdefiniowanych katalogów dodać jakieś swoje własne grupy do harvestowania, tak by dało radę zbierać sobie co tylko dusza zapragnie (dla przykładu - seokatalogi). W zasadzie prócz opcji "Przenieś do wybranej bazy" mogłaby istnieć po prostu coś a'la "Pokaż zebrane linki". I sobie z nimi możemy potem robić co tam się chce.

Jak zwykle - pozostawiam do przemyśleń. :)

Puściłem dwa projekty, o to co uzyskałem w przybliżeniu (baza wspólna):

- Webmini - 300

- EasyDir - 260-300

- OtwartyMini - 90

- DonMini - 105-160

- PKSI - 35

Tam gdzie podałem przedział, to znaczy, że przy jednym projekcie uzyskałem np. 260 dodań, a przy drugim 300 itd.

To dobre, złe, średnie wyniki? Jakie Wy macie?

Jeszcze nie testowałem wordpress. Prawdopodobnie dziś puszczę rejestrację :)

Rozmkiniam harvester katalogów. Rozumiem, że zbiera do wszystkich katalogów? A co, jeśli chciałbym np. tylko webmini? Albo przynajmniej informację, że z webmini przeszło powiedzmy na easydir. Chyba, że działa to inaczej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności