Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Komentarz, jeśli masz zagraniczne blogi daję po ang z synonimami np:

{I was|I used to be} {very pleased|very happy|more than happy} {to find|to seek out|to search out} this {web|net|internet}-site.I {wanted|needed|wished} to thanks {for your|on your|in your|to your} time for {this wonderful|this excellent|this glorious} {read|learn}!! I {definitely|undoubtedly|positively} {enjoying|having fun with} {every|each} little {bit of|little bit of} it and {I have|I've} you bookmarked {to check out|to take a look at} new stuff you {blog|weblog} post.

W polu Imię: wpisuje interesującą mnie frazę

...

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Masz ok, najlepiej 400-500.

Edytka: Wprowadziłem w błąd wcześniej odnośnie dodań do Otwartymini. Dodało do ok. 200, a w raporcie pojawiło się ok. 90. Zapewne te "niewyplute" to katy moderowane. Swoją drogą przydałoby się w raportach zamieszczenie info o dodaniu do moderowanego, np. w postaci strony głównej katalogu.

Uzwam od dawna Donlinkage niemniej nowe funcje ktrórych wcześniej nie było nie pozwalają mi spać :D

Chodzi o harvestowanie - co to jest i do czego to służy. Obecnie po uruchomieniu tego pojawia mi się komunikat "Aktualnie przeprowadzam detekcje sharvestowanych katalogow"

Drugie pytanie to to zakładka tworzenie kanałów RSS- czy musze mieć bazę jakiś rss, czy aplikacja sama mi wykreuje ? Kiedy wypełniłem wszystkie rubryki w tej zakładce, pojawił się komunikat pobierz listę... itd kiedy klika w link do pobrania listy nic się nie dzieje przekierwouje mnie na root strony. Czy coś robię nie tak ?

Dziękuję za pomoc.

Ja bym prosił Ebiego aby się ogarnął i już więcej nie robił takich akcji z 10 poprawkami bo każdy kolejny mail doprowadza mnie do szału. Na razie czekam z aktualizacją :D Bo się kiedyś wkurzę i napisze własny soft :P pzdr

dlatego mówiłem, żeby okazwłoka załatwił sobie betatesterów ale w gąszczu postów ktoś go skasował

ps. wiadomo coś co z tym dodawaniem wp? przypomne - daję ponów, pokazuje, że dodaje, po wywołaniu pliku dodającego już jest, że skończono pomimo, że wp do użycia jest jeszcze ze 100 sztuk, id aktualnego w harmonogramie się nie zmienia. U mnie jest tak przy priv bazie

harvester fajnie działa i monitor już poprawnie też

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Witam wszystkich niezadowolonych i podrażnionych. Przepraszam za takie częste poprawki. Sytuacja więcej się już nie powtórzy. Myślę, że sytuacja jest już opanowana.

wiadomo coś co z tym dodawaniem wp? przypomne - daję ponów, pokazuje, że dodaje, po wywołaniu pliku dodającego już jest, że skończono pomimo, że wp do użycia jest jeszcze ze 100 sztuk, id aktualnego w harmonogramie się nie zmienia. U mnie jest tak przy priv bazie

Jeśli chodzi o dodawanie do prywatnych baz (nie tylko jeśli chodzi o WordPress). Wystarczy usunąć zadanie z harmonogramu i dodać to zadanie ponownie. Tak samo, gdy chcesz zmienić bazę prywatną na inną, musisz wyrzucić zadanie z harmonogramu i dodać ponownie.

Chodzi o harvestowanie - co to jest i do czego to służy.

Moduł zbiera katalogi z Google, po czym upenia się, czy to rzeczywiście odpowiedni katalog. Wystarczy zdefiniować footprinty po których ma wyszukiwać.

Drugie pytanie to to zakładka tworzenie kanałów RSS

Można stworzyć kanały RSS - wystarczy wkleić listę linków, wprowadzić jakieś teksty i wygeneruje kanały RSS. Później kanały te wrzucasz na jakąś domenę, subdomenę i linkujesz do nich. Zobacz czy w katalogu modules/xml tworzą się pliki. Jeśli nie, nadaj chmody 777 na katalog modules i modules/xml

Program ma dużo funkcji, dlatego w przygotowaniu jest instrukcja.

Tak, okazwłoka ja to wiem, problem w tym, że moduł wp priv mi nie dodaje, inne działają, np do publicznych wp, prywatnych easydir dodaje. Wp prywatnych za nic nie chce dodać, kasowałem, dawałem od nowa, nic, olewa aktualne id i przestaje dodawać jakby już skończył listę a tak nie jest.

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności