Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Może być co minutę, fraza sprawdzana jest 1 raz. Trzeba jedynie uważać, żeby banika nie dostać na IP. Problem będzie całkowicie rozwiązany w momencie wprowadzenia auto proxy.

Może być co minutę, fraza sprawdzana jest 1 raz. Trzeba jedynie uważać, żeby banika nie dostać na IP. Problem będzie całkowicie rozwiązany w momencie wprowadzenia auto proxy.

chodzi mi o to ile razy dziennie musi być uruchomiony?

żeby nie obciążać serwera ustawiłem na uruchamianie o 4 rano jeden raz i obciąłem się że nie działa ..... :D

ale ponawiam pytanie :

ile razy ma być uruchomiony cron na jedną domenę czy na jedną fraze?

jedno uruchomienie to jedna fraza ?

edit: cofam, nie zauważyłem wyboru miesięcy..

i okazwłoka.. trzeba poprawić jakoś skuteczność dodawania, do wszystkich skryptów, o wp już nawet nie wspominam.. u konkurencji wygląda to lepiej, baza też nie jest najlepszym wytłumaczeniem bo u nich jakoś dodaje.

u mnie sypnęły się też tabele w nauce pytań, były dwie a teraz jest jedna razem, i nie aktualizuje mi pytań jak je wpiszę i zatwierdzę, trzeba przejrzeć mechanizm jak to działa

jeszcze z jakiegoś powodu rapid mi nie dodaje, id sie zwieksza ale ciagle 0/40

w dalekiej lub nie przyszlosci.. uzupelnic skrypt o qlweby :D ktorych kilka fajnych, trochę śmieciowych jest, (+mocne linki?)

coraz więcej rzeczy działa ale trzeba to ugruntować :D

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Hej,

jak tam z skutecznością u Was?

Po u mnie pełna baza to jakieś 200 zaakcetowanych wpisów (bez wp)

Co raz gorzej niestety z publiczną bazą :)

Pozdrawiam

EDIT:

@Okazwloka

może by dodać obsługę jakiegoś decaptchera ?

Co raz więcej katalogów ma jakąś prostą captche, przez co spada skuteczność dodawania

Pozdrawiam,

Kacperek

Moje osiągi na publicu:

wordpress: 110-140

omnipress: 10

webmini: 160-200

easydir: 150-200

otwarty: 50

donmini: 80-110

pksi: 20

Jak to u Was wygląda?

Btw, odnośnie zakładki pingowanie w projektach - to on działa niezależnie od modułu pingowania? W przypadku, gdy nie zaznaczę "pinguj gdy projekt zostanie zakończony" co się dzieje?

Mam pytanie - czy dojdzie mozliwosc wolniejszego przyrostu linków? Dla mnie don jest swietny do blastów, ale minimalny przyrost 1 na dzien to za duzo (po miesiacu i tak juz dodaje +30 na dzien), tego mi brakuje w porownaniu do publikera.

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Bawie sie harvesterem i zauwazylem, ze mimo ze google zwraca wyniki z 24h dla footprinta "powered by donmini" to harvester ich nie zżera, ciągle 0. Juz nie mowiac, ze nie ma ich w zakladce harevstowania (moze dlatego nie widze), freeglobes nei znalazlo tez nic (to w miare zrozumiale), komentarzy wp tez 0 (ok).

brakuje kodu w module harvester.php ;) dot donmini

Możliwe, że pojawi się wolniejszy przyrost - pomyślę nad tym.

Jeśli chdozi o wyszukiwanie donmini - faktycznie nie dałem takiej info w zakładce. Dodam to przy najbliższej aktualizacji bedzie zaktualizowane.

Jeszcze pytanie jak to jest z dodawaniem do freeglobes, w bazie prywatnej ze byw wkleic liste tyc katów trzeba dawac link__haslo, natomiast w bazie publicznej nie widze takich linkow, wiec pytanie co trzeba zrobic zeby dodawac do freeglobes, czy linki moga byc gole np www.jakistamfreeglobes.pl

ps swoja droga dobre ustawienie footprintow i mi sharvestowalo 94 freeglobes dzis :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności