Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

ok, jeszcze taka sprawa, przy komentarzach caly czas pokazuje 0/40 nawet jak doda do części z nich (ręcznie sprawdziłem), cyba, że brak raportu oznacza też brak zliczania

a sprawdzałeś może jaka jest użyteczność tych katalogów na freeglobes? do ilu dodało itp

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Freeglobes chyba wszystkie są moderowane, w sumie nie sprawdzałem czy jakieś zostały zaakceptowane, powinno to chyba przyjść na mail.

Komentarze - tak, znalazłame właśnie gafę i nie ma szans na zliczanie. Będę podsyłał po weekendzie wszystko, co poprawione, ta poprawka też się znajdzie. Jeśli ktoś chce już, proszę o kontakt na email.

mj_2000 - jeśli możesz rozwiń, bo nie czaję co chcesz osiągnąć.

ravau - w komentarzach może dodać tą samą domenę, ale nigdy nie powinien dodać tego samego adresu do artykułu. spradzę.

niestety dodało te same adresy przy przenosinach, nie było by problemu gdyby nie to, że te linki sie zdobywa masowo, a dużo blogów okazuje się wartościowych więc nie warto śmiecić kilkukrotnie

edit: już nawet wiem gdzie jest błąd :pisze:, a przynajmniej tak mi się wydawało bo dalej nie pykło

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Jeśli masz wersję 2.3.9 podeślij na mój mail informację - wyślę Ci dobrą wersję v3 (nie sprawia już problemów).

Wersja ujednolicająca będzie dotyczyła v3 - w następnym tygodniu będzie gotowe. Chodzi głównie o nadanie odpowiednich indexów (usunięcie niepotrzebnych), uniqów w bazie i pozbycie się problemów z aktualizacjami na przyszłość.

W nowym tygodniu będą też do podmiany pliczki php - kilka błędów do usunięcia mam zgłoszonych.

mj_2000 - jeśli możesz rozwiń, bo nie czaję co chcesz osiągnąć.

Mam swój Panel z linkami - własne rozwiązanie. Teraz chciałbym je spiąć Z Donem, aby w moim panelu możliwe było ustawienie projektu i odczytaniu linków z dodanymi artykułami, bez wchodzenia do Dona. W zasadzie potrzebowałbym funkcji dodającej, działającej na bazie Dona.

W sumie, mogę sobie napisać jakąś funkcję dodającą itp., ale pomyślałem, że skoro to już jest i a na dodatek aktualizowane, to taka opcja będzie prostsza. Poza tym pozwala mi na działanie rozproszone - na kilku serwerach.

Śledź odwiedzających Twoją stronę opartą o WordPress -> Pobierz bezpłatnie WP Tao

Jestem jeszcze nowicjuszem w pozycjonowaniu, chce pozycjonować swoich kilka stron.

Przyczytałem cały wątek o tym narzędziu i zastanawiam się nad jego zakupem.

Podoba mi się, że obsługuje WP, precle, dodawanie katalogów i działa na home.pl (tam mam wykupioną usługę).

Prosze Was o pomoc, czy ten soft będzie lepszy w zakupie niż np. Publiker?, OmniAdd niestety nie działa na home.

san - sam chyba musisz zdecydować które narzędze będzie lepsze dla Ciebie. Może to Ci troszeczkę pomoże: [klik]

Żeby porównać skuteczność dodawarek, trzeba by w każdej dodawarce zrobić taką samą bazę i zapuścić podobne projekty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności