Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Do freeglobes dodaje, z moderacją mogą być problemy. Freeglobes automatycznie przycina długości opisów.

Nie ma optymalnych speedów - to wszystko zależy od serwera. Im mniejszą dasz prędkość, tym większą będziesz miał skuteczność. Dla przykładu WP: na 150 przy speedzie 15 nie dodało do ok. 40. Przy speedzie =2 dodało do wszystkich. Speed jest ważny, gdy na przykład wiele katalogów jest trzymanych na 1 hostingu i nagle zaczyna ładować kilkanaście-kilkadziesiąt.

Bedzie jakos niedlugo aktualizacja ze wszystkimi poprawkami dla klientow, ktorzy do tej pory jej nie instalowali?

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Przygotowywana jest nowa baza wszystkich katalogów + aktualizacja ze wszystkimi poprawkami. Aktualnie nad tym siedzę.

Zrobiłem aktualizację bazy katalogów WebMini oraz EasyDir, jest dostępna z panelu dodawarki:

EasyDir 1368

WebMini 3249

Jeden mój projekt, został dodany do około 600 katalogów i przestał być aktywny (to oznacza, że dodało do wszystkich dostępnych katalogów?). Jeżeli tak, to czemu tak mało dodanych?

Od początku dodawania strony do katalogów, ustawiłem również dodawanie do precli.

Stan dodania do precli:

Wordpress: 0 dodanych

Aktualnie rejestruje WP o ID 12009. Wszystkich WP przeznaczonych do rejestacji: 3038

Aktualnie odbiera email numer 197

Ile jeszcze będę czekać aż zacznie dodawać do precli? Czy doczekam się takiego momentu?

Nie lepiej było by jakbyś stworzył około 100 kont (twoich) na każdym preclu a skrypt przy dodawaniu do precla by po prostu losował jedno z Twoich kont a następnie dodawał precla, wtedy nie musielibyśmy czekać na rejestracje w każdym wp.

Nie lepiej było by jakbyś stworzył około 100 kont (twoich) na każdym preclu a skrypt przy dodawaniu do precla by po prostu losował jedno z Twoich kont a następnie dodawał precla, wtedy nie musielibyśmy czekać na rejestracje w każdym wp.

I elegancko kazdy kto chce ma na tacy wszystkie adresy dopalane z donlinkage'a poprzez domena.pl/author/***/

Jesli chodzi o rejestracje równiez wydaje mi sie ze nie robi tego u mnie jak powinien - po updejcie

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności