Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Czy komuś jeszcze po aktualizacji DL wywaliło licencje?

Pewnie o tym wiesz ale i tak przypomnę, uważaj jak wpisujesz adres (z www lub bez, wpisz tak jak podałeś przy zakupie) bo robi to różnice przy odczytaniu licencji.

Chyba znalazłem kłopot po aktualizacji, mianowicie chodzi o monitoring pozycji. Pokazuje że IP zostało zablokowane przy sprawdzaniu i chce aby były użyte proxy, chodź proxy są użyte i dość często czyszczone z nieaktywnych. Uprzedzając odpowiedzi w konfiguracji również mam włączone użycie. Wcześniej tego typu problemu nie było.

Nie wiem jak się zachowuje przy harveście, czy też nie blokuje.

Pewnie o tym wiesz ale i tak przypomnę, uważaj jak wpisujesz adres (z www lub bez, wpisz tak jak podałeś przy zakupie) bo robi to różnice przy odczytaniu licencji.

jak wpisuje z www to mam: brak licencji;

a jak bez www to mam: Błąd połączenia;

Pozdrawiam,

Kacperek

jak wpisuje z www to mam: brak licencji;

a jak bez www to mam: Błąd połączenia;

Może przy aktualizacji podmieniłeś plik config.php

Okazwłoka pisał, żeby wszystkie pliki php podmienić :) Zopomniał dopisać, że bez tego config.php

Na nowej bazie można wyciągnąć spokojnie 1000 webmini i 300 easydir (do raportu, w easydir skrypt nie zbiera jeszcze wszystkich opublikowanych wpisów, to jest do poprawki).

Możliwe, że dzisiaj udostępniony zostanie DonMini v2, będzie więc też aktualizacja dodawania do donmini.

Przy aktualizacji przed weekendem wszystko mi się pomieszało, zapomniałem też podmienić kilka plików. Po prostu skopałem, za co przepraszam. Od jutra mam 3 dni urlopu, więc trochę odpocznę i późnej bedzie lepiej :) Ale jeszcze dzisiaj podeślę aktualizację kilku rzeczy :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności