Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Jakby kogoś interesowało, to mi dodało wczoraj jako artykuł 732 wpisy do webmini. Nie zawsze jednak po wymieszaniu były spełnione wymogi formalne, czyli artykuł do 2000 znaków i tytuł do 50 znaków. Osoby z tragiczną skutecznością niech zwrócą uwagę na tego typu mankamenty.

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zachęcam również do harvestowania katalogów, bo w sieci jest jeszcze mnóstwo webminiaczy na przykład :P Mam też zapuszczoną maszynkę do harvestowania więc co jakiś czas będzie tego więcej i więcej.

Myślę, że dzisiaj wyjdzie donmini, więc będzie gdzie dodawać wpisy. Ale uwaga, bo admin w donmini v2 ma duże możliwości szybkiego koszenia wpisów, więc nie będzie problemu blokowania jak i wywalania totalnego syfu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności