Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Od jutra mam 3 dni urlopu, więc trochę odpocznę i późnej bedzie lepiej smile.gif Ale jeszcze dzisiaj podeślę aktualizację kilku rzeczy biggrin.gif

@bunitas nic nie wspomniał o tym że będzie miał więcej czasu, więc trzeba przeczekać jego urlop.

Zainstalowałem na home skrypt i niestety nie dodaje do katalogów.

Skonfigurowałem crona z minute, ale chyba dobrze nie działa.

Męczył się ktoś z cron-em na home, żeby działało poprawnie ?

Dzięki za pomoc

Propozycje 2 nowych funkcjonalności (myślę, że to nie wymaga dużo pracy od autora a w zupełności funkcjonalności by się przydały)

1. Raport

- sprawdzanie zaindeksowanych wpisów

2. Harmonogram

- sprawdzanie czy domeny w bazie siedzą w indeksie (jeżeli nie to usuwać z bazy lub przenieść do katalogu "zbanowane")

Po co dodawać wpisy do zbanowanych precli i katów? :P - a sporo takich jest w bazie z tego co widzę. Co wy na to? Byłbym w stanie nawet dopłacić za taki eksztras :peace:

Aha co do bazy precli.

Może zamiast ciągle pisać kiedy będzie baza nowych do donlikage warto postawić swoje?

Ja wysłałem już listę swoich (do okazwłoka) w ciągu 2 dni dorzucę jeszcze parę.

Proponuję zrobić to samo.

Pozdrawiam

Harvester i monitor nie działają gdyż google zmieniło kilka dni temu wyświetlanie wyników. Dzisiaj będzie poprawka.

Nauka pytań dzisiaj też już będzie naprawiona.

Jeśli chodzi o zliczanie dodań - wprowadzę taką opcję, ale lekko zwiększy się obciążenie.

Sprawdzanie zaindeksowania (wpisów, katalogów) - pożyjemy, zobaczymy. Na razie jest kilka innych ważnych rzeczy do zrobienia.

Jeszcze dzisiaj to będzie, muszę jeszcze kilka rzeczy poprawić i dodać obsługę zamkniętych DonMini v2 - chcę wysłać od razu wszystkie poprawki. Jeśli chcesz to już teraz, to wyślij do mnie na mail info.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności