Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

To byłby moduł płatny? Generalnie jestem na tak, ale musi to naprawdę dobrze dzialać. Szczególnie interesuje mnie masowe prowadzenie blogów "dla ludzi" na wielu niestandardowych platformach typu blog.onet.pl Sporo tego jest w polskiej sieci. Widziałbym rownież możliwość stworzenia projektu w którym znajdują się różne platformy blogowe a nie 10 x blog.onet.pl Życie stałoby się bajką. Ale się rozmarzyłem...

Ps. Będzie dizisaj wczorajszy update :) ?

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeśli chodzi o update jeszcze męczę się z tymi pytaniami, jutro z rana się z tym zmierzę, do tego trzeba świeżego umysłu :)

Jeśli ktoś potrzebuje monitor, harvester proszę o info na maila, podeślę.

Czy byłby to płatny moduł? Oczywiście, że darmowy. Z takim modułem prowadzenie blogów, stron zapleczowych na różnych platformach byłoby możliwe i dość wygodne.

Fajny pomysł, tylko najpierw bym skoncentrował się nad bardziej waznymi poprawkami/dodatkami które by usprawniły działanie tego co jest - czyli np sprawdzanie bazy pod kątem banów ...

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

Czy byłby to płatny moduł? Oczywiście, że darmowy. Z takim modułem prowadzenie blogów, stron zapleczowych na różnych platformach byłoby możliwe i dość wygodne.

Zibi na czym Ty zarabiasz? TY chyba już masz to wszystko zrobione a my jesteśmy beta testerami :)

edit

bo czuje się jak bym kupil malucha a dostaje za freeco jakis czas klime,turbo,skórzane fotele itd. chyba to nie zmierza do uzaleznienia a w koncu do abonamentu

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

Oczywiście są to tylko plany na przyszłość. Najpierw chcę zwiększyć skuteczność rejestracji do WP i publikowania, zamkniętą listę katalogów... Trochę tego jest do zrobiena :)

Sprawdzanie bazy pod kątem banów na pewno też się znajdzie za jakiś czas. Najpierw muszę wprowadzić proxy.

Wysłałem aktualizację, rozwiązanie problemu z nauką pytań, monitorem i harvesterem.

barti4 - prawdopodobnie cron Ci nie działa, bo po wywołaniu w przeglądarce dodaje. Podeślij mi na mail zrzut ustawien crona. Za 2-3 godzinki będę przy kompie więc rozwiążemy problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności