Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

ostatnio jak dodaje donlinkage artykuly do najnowszej wersji WP i w artykule wstawiam link typu <a href="www.przykladowylink.net">ANCHOR TEXT</a> pozniej sprawdzam raport i link nie prowadzi do mojej strony tylko jest w postaci www.adresbloga/tytuartykulu/www.przykladowylink.net co zrobic alby link byl poprawny i kierowal na www.przykladowylink.net

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Okazwłoka -> jestem pozytywnie zaskoczony donlinkage, posiadam jeszcze inne dodawary do baz publicznych i muszę przyznać że wcale im nie ustępuje.

Polecam wszystkim niezdecydowanym.

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Czy była by taka opcja, że po odpowiednim ustawieniu, lub nacisnięciu przycisku skrypt by wywalał z prywatnych wszystkich baz adresy, które się pojawiły już w bazie publicznej? jak na moje nie ma sensu trzymać i tu i tu tych samych adresów.

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Teraz monitor nie znajdzie idn, zlicza ale nie znajdzie. Poprawię to na jutro.

Harvester zbiera powinien zbierać idn, sprawdzę to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności