Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

właśnie zauważyłem, że źle raportuje donmini :

https://www.doladowania24.comhttps://www.dol...Tytul&id=16

zamiast

https://www.doladowania24.com/?typ=strona&a...Tytul&id=16

nowa baza donmini przyszła ale co mi po niej jak mam takie raporty ;)

edit: nie wiem czy przy wszystkich katach tak jest czy to jakis bug dla części z nich,

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

po pierwsze chcialem napisac, ze dodawarka pierwsza klasa! koszt zakupu zwrocil mi sie juz chyba kilkusetkrotnie :D

natomiast cztery uwagi:

-po pierwsze jesli w tekscie do precli znajduje sie apostrof ' to wywala blad SQL-a (brak filtrowania?)

BŁĄD:You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'bla|bla|bla' at line 21

-druga moja uwaga jest taka, ze przydaloby sie rozdzielic nazwe projektu od nazwy domeny. chcialbym moc np. zrobic tak, ze puszczam dodawanie artykulow do WebMini, a po skonczeniu puszczam dodawanie jako zwyklych "wpisow". teraz musze usuwac dodawanie z harmonogramu i powtornie je ustawiac.

innymi slowy chcialbym definiowac dwa projekty dla tej samej domeny i konfigurowal wszystko tylko raz.

-mamy sobie harvester, ktory zbiera nowe katalogi - wszystko dziala pieknie, ale... ja to widze tak, ze na stronie "page.php?id=harv" jesli klikne "Przenies do wybranej bazy", to wszystkie stare projekty, ktorym skonczyly sie katalogi sa wznawiane wlasnie o te nowoznalezione katalogi. bo teraz po kliknieciu tego przycisku nic sie nie dzieje (chyba).

-mam wrazenie, ze szwankuje nauka pytan. przykladowo mam zdefiniowana odpowiedz na pytanie "Stolica Ekwadoru", ale uporczywie dodawane jest do sekcji "Nowe pytania" caly czas to samo pytanie. takze caly modul chyba do sprawdzenia, czy dziala poprawnie.

ogolnie przychylam sie do opinii, ze powinienes wybrac grupe kilku testerow, ktorzy mieli by dostep do wersji bety, przez co finalni userzy nie musieliby wgrywac po 2-3 poprawki tygodniowo przy kazdej nowszej wersji :D

Fabryka Spamu - mój SEO-blog

Polecam prosty CMS - PikoCMS do stawiania zaplecza.

Mam pytanie odnośnie pingowania... W innych serwisach w jakich dotad pingowalem wrzucalem tylko liste adresow do pingowania i dawalem Start :) w DonLinkage sa miejsca na: Nazwa dla pingów, komentarz... liczbe pingow i odstep kumam :P a co z ta nazwa i komentarzem? Co tam wpisujecie?

Hej

ja też zaliczam się do grona zadowolonych użytkowników :) niemniej mam kilka pytań:

1. Czy ktoś wie jak zrobić crona co minutę z poziomu DirectAdmin na Home.pl ? Ja obecnie używam dodatku do firefoxa, a chciałbym aby się powiedzmy samo robiło ;)

2. Czy to zakładki Katalogi,RSS wprowadzam sam tekst czy w tekście mam umieścić linka ?

3. Jeżeli do zakładki Katalogi,RSS nie wprowadzę tekstu z linkiem to tytuł jest linkiem i anchorem - dobrze myślę ?

4. Komentarze WP - czy pole imię staje się anchorem i linkiem ? Czy aby komentarz miał sens muszę w tekście umieścić link ?

5. Rozumiem że linki do podstron przyjmują tylko precele ?

5. Przygotowując nowy projekt umieszczam dane dotyczące pingowania. Niemniej uruchomienie crona na ping nie powoduje startu pingowania - co robię nie tak ?

Chyba tyle ;)

Dzięki za pomoc

ad1.

W home tego nie zrobisz. Ale możesz kupić sobie jakieś konto na tanim hostingu (przykładowo jupe - 19 zł na rok) i tam ustawić sobie crony co minutę :)

ad2.

Bez linka

ad3.

Tak

ad4.

Imię staje się anchorem linku, można wprowadzić dodatkowe linki w treść komentarza.

ad5.

Tak.

ad(6).

Jeśli mowa o ustawieniu pingowania z poziomu projektu, uruchomi się po całkowitym skończeniu projektu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności