Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

niemniej przydałby sie :) w zakladce projekty zaraz za adresem cos w stylu: dodano do 345/6543 :)

inna sprawa: za Chiny ludowe nie moge zrobic rejestracji do Wordpressa. Najpierw przy odbieraniu maili zacinalo sie przy ok 400. Teraz rejestruje mi do 4000 WP mimo ze jest ich 2000. Co mam zrobic zeby zaczac od poczatku i zeby to dzialalo. Usunac cos w bazie danych? Maile odbierac po zakonczeniu rejestracji? zapisywac w prywatnej bazie? Troche tego nie czaje. Z gory dzieki za pomoc :)

pozdrawiam

Gość radeczek29kr18
niemniej przydałby sie :) w zakladce projekty zaraz za adresem cos w stylu: dodano do 345/6543 ;)

inna sprawa: za Chiny ludowe nie moge zrobic rejestracji do Wordpressa. Najpierw przy odbieraniu maili zacinalo sie przy ok 400. Teraz rejestruje mi do 4000 WP mimo ze jest ich 2000. Co mam zrobic zeby zaczac od poczatku i zeby to dzialalo. Usunac cos w bazie danych? Maile odbierac po zakonczeniu rejestracji? zapisywac w prywatnej bazie? Troche tego nie czaje. Z gory dzieki za pomoc ;)

pozdrawiam

Jeśli rejestrujesz od początku możesz najpierw wyczyścić dotychczasową bazę zarejestrowanych WP. Pamiętaj, aby użyć innego adresu email i loginu do ponownej rejestracji.

tooz episze ci ze rejestruje do 4000 nie oznacza ze masz tyle wp to jest nr precla na liscie

Co dziennie pojawia mi się taki komunikat Uruchom plik cron.php (kliknij) - może jest przygotowana dla Cebie licencja.

a później Przykro mi, wygląda na to, że nie posiadasz licencji. No, chyba że klikniesz teraz w ten link i skrypt się odblokuje :)

Takie coś wyskakiwało tylko przy pierwszym uruchomieniu.

Czy u Was dzieję się coś podobnego.

Wydaje mi się skrypt przestał dodawać do wordpressów.

Jak jest u Was

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

Prawdopodobnie cron został zdjęty i dlatego musisz takie coś oglądać. Na linuxpl.com od jakiegoś czasu można dodawarki uruchamiać od 24 do 7.

witam

czy można zrobić coś takiego w tekstach do precli?

{<a href="https://www.adres.pl" title="domek" target="blank">domek</a>|<a href="https://www.adres.pl" title="dom" target="blank">dom</a>}

można ale łatwiej zrobić tak {<a href="link%1" title="domek" target="blank">domek</a>|<a href="link%2" title="dom" target="blank">dom</a>}

zrobić listę linków i gotowe

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

Czy u was też z publicznej bazy wp przeznaczonych do rejestracji ok. 2256, rejestruje się na tylko ok 432 wp ?

Skuteczność dodanych precli do tych wp jest też bardzo mała i wynosi jedynie 55.

W EASYDIR jest (21) na 1368

OTWARTYMINI (19) na 638

Co zrobić aby zwiększyć skuteczność dodawania? Macie ustawiony proxy w ustawieniach?

Lubisz gry komputerowe? A do tego zupełnie za darmo? Jeżeli tak to wejdź na https://darmowe-gry.pl i zobacz darmowe gry.

Pobierz za darmo program do rozliczeń podatkowych za 2015 rok z pity2016ng.pl lub wybierz inny sprawdzony program ze strony: pity-program.pl PITy 2015 ips.

Opis do katalogów mam na ok. 550 znaków

Kategorie (pozostałe typy katalogów): oprogramowanie,antywirusy,internet i komputery,inne,pozostałe

Słowa kluczowe: antywirusy, darmowe antywirusy, antywirusy pobierz, antywirusy download, darmowe programy antywirusowe, antywirusy

W wp opisy po ok. 1200 znaków

Lubisz gry komputerowe? A do tego zupełnie za darmo? Jeżeli tak to wejdź na https://darmowe-gry.pl i zobacz darmowe gry.

Pobierz za darmo program do rozliczeń podatkowych za 2015 rok z pity2016ng.pl lub wybierz inny sprawdzony program ze strony: pity-program.pl PITy 2015 ips.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności