Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Czy włączać w konfiguracji proxy dla katalogów i innych funkcji? co można przez to uzyskać?

Lubisz gry komputerowe? A do tego zupełnie za darmo? Jeżeli tak to wejdź na https://darmowe-gry.pl i zobacz darmowe gry.

Pobierz za darmo program do rozliczeń podatkowych za 2015 rok z pity2016ng.pl lub wybierz inny sprawdzony program ze strony: pity-program.pl PITy 2015 ips.

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

davit spróbuj wywołać upbase.php i napisz czy pomogło - jak nie to napisz co Ci wyskoczyło (najlepiej na maila).

barneysm - niektórzy właściciele katalogów mogą blokować Twoje IP na przykład za napchanie spamu. Używając proxy zmieniasz IP i mimo blokady możesz nadal dodawać. Jest to też przydatne przy odpytywaniu Google (Google też może zablokować Twoje IP) - monitor pozycji, harvester katalogów.

Super, też uważam harvester za fajną i przydatną rzecz.

Może jeszcze dzisiaj zdążę z wysłaniem aktualizacji 3.0.3 - DonLinkage:

- naprawa generatora tekstów

- poprawienie wyboru kategorii WP

- poprawa harvestera

- poprawienie dokładności sprawdznia pozycji w google (cron_monitor.php)

- monitoring pozycji - zabezpieczenie przed niedziałającymi proxy

- poprawienie informacji o niedomkniętych klamrach synonimów

- poprawa raportowania donmini v2

- dodano id projektu w harmonogramie

- generator rss - naprawa losowania tekstów

- poprawiona aktualizacja pytań

Jeśli komuś nie działa update proszę włączyć na serwerze allow_url_fopen.

Za chwilkę pójdzie aktualizacja z informacjami.

Przygotuję jeszcze ankietę do wypełnienia w związku z zamkniętą bazą precli (dla użytkowników DonLinkage).

e. Aktualizacja poszła, jeśli ktoś nie otrzymał a powinien - proszę o kontakt. Zachęcam również do wypełniania ankiety o której wyżej wspomniałem (link w emailu).

Mi przeszedł ostatni projekt do 240 wordpressów.

To super wynik ja za zwyczaj ledwo co przekraczam 100.

A napisz jak skonfigurowałeś projekt. Ile znaków projekt, ile linków, ile znaków w tytule itd.

Z góry dzięki (chyba nie tylko ode mnie)

:)

To super wynik ja za zwyczaj ledwo co przekraczam 100.

A napisz jak skonfigurowałeś projekt. Ile znaków projekt, ile linków, ile znaków w tytule itd.

Z góry dzięki (chyba nie tylko ode mnie)

:)

Parametry projektu :P

- tytuł od 17 do 28 znaków, 3 słowa

- artykuł z 1 linkiem, około 1700 znaków po zmieszaniu

- 4 tagi

Ale w tym samym poście pisałem też o harvesterze, który jest w donlinku i to dzięki niemu taka baza i tyle dodań. Bo te ustawienia to nic szczególnego.

SEO, SEO i SEO

1. Prosiłbym o dostęp do dodawarki i ftp kogoś, kto ma problemy z aktualizacją pytań (najlepiej na mail).

2. Za niedługo będą grupy projektów, bo przy kilkudziesięciu i kilkuset projektach jest masakra :)

3. Co do <!-- more --> - sprawdzę co się tam dzieje.

4. Zachęcam do harvestowania katalogów, postaram się podrzucić trochę precli w następnym tygodniu.

A teraz sprawa zamkniętej bazy precli dla użytkownikó DonLinkage.

ZAŁOŻENIA dot. zamkniętej bazy precli, oczywiście do przedyskutowania (dane przygotowane na podstawie przeprowadzonej ankiety):

1. Do systemu będą przyjmowane domeny główne, domeny regionalne (bez subdomen), subdomeny na domenach pierwszego rzędu.

2. Ilość precli wprowadzanych do systemu: 15. Domena główna robi za 3 subdomeny bądź 3 regionalne. Strony co najmniej na 3 IP.

3. Minimalna długość precli: 1500

4. Maksymalna ilość linków w tekście: 2 (mogą to być linki do różnych domen).

5. 1 tekst z synonimami można wykorzystać do:

- opcja 1: 40 precli (minimalny stopień synonimizacji 2:1)

- opcja 2: wszystkich (minimalny stopień synonimizacji 4:1).

6. Artykuł uznany będzie za śmieciowy jeśli zostanie tak oznaczony przez minimum 7% użytkowników. Kary: 2 tygodnie odpoczynku od postowania, przy 3 i każdym kolejnym upomnieniu konieczność wniesienia do bazy 1 precla

7. Wpisy użytkownika odłączającego się od systemu precli będą usuwane jeśli odłączy się od systemu w pierwszych 6 miesiącach.

8. Możliwość ręcznego usuwania wpisów.

9. Skrypt - na pewno będzie autorski, a WP jeśli uda mi się go zmusić do współpracy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności