Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

mi właśnie tam zablokowali były 3 projekty + rejestracja włączona.

dodam że serwer na okresie próbnym nie zdążyłem zapłacić. 50 zł

No i teraz się zastanawiam czy warto.

cron ustawiony tak */1 * * * *.

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Już znalazłem błąd - dzięki warol.

Była luka w pętli i działała w nieskonczonosc. Po prostu nie było możliwości żeby nie wywalili z hostingu.

Teraz już poprawione, poprawka wysłana.

Przepraszam za kłopoty.

Nie wiem dlaczego, ale mam wrażenie że nie działa podlinkowanie tylko u Ciebie - podeślij mi na @ albo PW dane do panelu dodawarki (+ opis co dokładnie nie działa) - jak będę miał chwilkę zerknę na to.

Jeśli chodzi o skuteczność, w niektórych przypadkach jest nieco mniejsza - za kilka dni będzie aktualizacja związana ze zwiększeniem skuteczności, bo widzę jeszcze kilka możliwości.

Jeśli chodzi o samopodlinkowanie - działa bez problemu. Po prostu na początku gdy jest mało adresów w raporcie (albo ich jeszcze nie ma), to link będzie wiadomo jaki.

Podlinkowanie z listy faktycznie nie działa, przeskakuje na inną opcję. Już to poprawiam.

AKTUALIZACJA WYSŁANA ZA 5 MINUT - dziękuję za informacje :) - teraz wszystko z podlinkowaniem działa.

Brakuje mi kilku rzeczy:

- możliwości dodania więcej niż jednego tekstu dla WP i katalogów (podobnie jak w omniadd + i dodatkowy)

- harmonogramu wszystkich zaplanowanych zadań w osobnej zakładce

- traktowania <a href="https://adres.pl">słowo kluczowe</a> jak <a href=https://adres.pl>słowo kluczowe</a> :)

logo-sklepu-siteseo-sklep.png
Inwestycja w pozycjonowanie otwiera drogę do wielu nowych klientów – sklep.siteseo.pl « Sklep SEO.
Fora, zaplecza i NAPy - seospot.pl « Linkowanie

Aktualnie stosuje właśnie ten sposób ale zdecydowanie lepszym rozwiązaniem jest możliwość dodania dodatkowych pól i przyporządkowania im konkretnych tytułów.

logo-sklepu-siteseo-sklep.png
Inwestycja w pozycjonowanie otwiera drogę do wielu nowych klientów – sklep.siteseo.pl « Sklep SEO.
Fora, zaplecza i NAPy - seospot.pl « Linkowanie

Na dzień dzisiejszy jest możliwość wprowadzenia własnej prywatnej listy precli jak również zarejestrowania się w nich. W niedalekiej przyszłości będzie możliwe tworzenie wielu grup (na przykład tematycznych) dla każdego rodzaju prywatnych.

PS. Robię ostatnie testy dodawarki przed aktualizacją bazy i wyciąga w około pół godziny jakieś 2800 wpisów do webmini, dodatkowe 15 minut potrzebuje na umieszczenie 1400 wpisów w donmini (są to realne ilości adresów z raportów).

Na tę chwilę publiczna baza wygląda tak:

Rodzaj (Ilość)

WordPress (923)

OmniPress (143)

EasyDir (1238)

OtwartyMini (1396)

WebMini (4571)

DonMini (1757)

Aktualizacja bazy pójdzie za 5 minut.

Jeszcze dzisiaj podam średnią skuteczność, a dokładnie ilość prawidłowych linków pojawiających się w raporcie.

Ok, mam już średnią ilość dodań (ilość adresów w raporcie) przy obecniej bazie i wersji dodawarki:

WORDPRESS (160)

OMNIPRESS (70)

WEBMINI (2580)

EASYDIR (400)

DONMINI (1380)

OTWARTYMINI (120)

------------------------

W sumie: 4710

Wnioski: koniecznie trzeba poprawić ilość dodań do WordPress, na dzień dzisiejszy jest to priorytet.

Co jest jeszcze do zrobienia: podniesienie skuteczności dodań do WebMini oraz EasyDir (jestem w stanie podnieść skuteczność o spory procent).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności