Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nie, bo można by z domeny, która złapa filtra, linkować strony konkurencji ;)

No fakt, przecież to oczywiste. Dzięki za pomoc i koniec mojego offtopa:)

Szukasz reklamy dla swojej firmy? Wynajmuj samodzielnie billboardy reklamowe przez ZnajdźReklamę.pl !

Zareklamuj się we Wrocławiu - drukarnia Wrocław .

Szukasz reklamy świetlnej ? Koniecznie zobacz Kasetony Reklamowe !

aruel - może masz wypełnioną tylko zakładkę Precli, wypełnij jeszcze katalogi,rss no i koniecznie zakładkę z kategoriami i tagami.

ravau - zapisałem i poprawię.

System zamkniętej bazy precli mam już skończony, teraz jeszcze tylko dopracuję skrypt samego precla. Oczywiście terminu nie określam, bo nigdy nie trafiam ;)

Jak już będzie gotowe, to oczywiście zaproszę kilka osób (jeśli ktoś jest chętny proszę się tu zgłosić. 5 osób wygrywa :jezyk1:)przed wysłaniem do wszystkich ;) Bo później głowa boli... nie tylko Was, ale i mnie :P

Ze skryptem precla nie powinno być dużo problemów, bo w sumie będzie to przerobiony na precla donminiv2, który właśnie kończę dopieszczać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności