Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

czy zauważył ktoś problem z nauką pytań?:

MODUŁY>Nauka Pytań

gdy mam nowe pytania i je wypełniam, dodają się bez problemu do "Zdefiniowanych pytań z odpowiedziami", ale kilku nie wypełniłem i dodały się puste - chcąc je wypełnić i klikając aktualizuj nie zapamiętują się.

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tak, jest już dawno zauważony i problem jest już prawie rozwiązany. Przy najbliższej aktualizacji (planowana na następny tydzień) będzie to naprawione.

777 na katalog cookies powinno pomoc. Możliwe, że wybierana jest baza, w której nie ma zarejestrowanych WP.

Jeśli nie pomoże proszę o kontakt mail.

@okazwłoka

Mam nadzieje, że się nie narażę ale:

Czy mógłbyś pochwalić się swoimi osiągnięciami dodań do poszczególnych katalogów w bazie publicznej na nowej domenie? Bo kto jak nie producent (który zna najlepiej swój soft i jego poprawne ustawienie) będzie miał najlepszą liczbę dodań... ;p chciałbym porównać z konkurencją (dziś opublikowali własny test)

laska.gif

U mnie to wygląda tak:

Webmini: 641-691

Easydir: 256-340

Otwartymini: 58-67 (ale chyba dodań jest więcej - katalogi moderowane)

Donmini: 189-202

PKSI: 19-31

Statystyki na podstawie trzech ostatnich projektów. Baza publiczna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności