Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Jak to nie ma? O.o W widoku ogólnym katalogów (prywatne i publiczne) w przypadku priv nie są wyświetlane liczby, ale jak już przejdziesz do konkretniejszej sekcji, np. Bazy prywatne -> WordPress to powinieneś mieć wyświetloną liczbę...

gdzieś zaginęła...

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Baza katalogów jest przetrzymywana w mysql. Może masz te same katalogi w tej podstawowej? Bazie priv nadany jest uniq na adres katalogu, dlatego może nie dodawać. Wystarczy zdjąć, ale wtedy będzie możliwe duplikowanie katalogów w priv.

Temat dość długi ;) Mi też by się nie chciało czytać :) Spodziewałem się takiego pytania dot. Seokatalogów. Seokatalogów na pewno nie będzie, bo za dużo grzebania, a przy darmowych updatach to po prostu się nie kalkuluje. Polecam na ten czas seocat.

Integracja z deathbycaptcha albo decaptcher będzie na pewno.

Dziękuję za odpowiedź, posiadam już Donka, z którego jestem bardzo zadowolony, natomiast brakuje mi seokatalogów i zastanawiam się za dokupieniem publikera.

Porównując jednak publikera z donkiem, zakup tego pierwszego nie ma sensu, bo funkcjonalności skryptów są podobne, a donek nawet przewyższa publikera, więc wybiorę seocat.

Pytanie z innej beczki -

Jak dodaje projekt zakładka artykuły WP - podlinkowanie. Jak w treści artykułu dodać miejsce w który zostanie wstawiony link ? Rozumiem, że jak wybiorę np. samo podlinkowanie to link będzie wstawiony taki jak link projektu. Jak jednak zaznaczyć anchor w tekście ?

Pozdrawiam

Szukasz reklamy dla swojej firmy? Wynajmuj samodzielnie billboardy reklamowe przez ZnajdźReklamę.pl !

Zareklamuj się we Wrocławiu - drukarnia Wrocław .

Szukasz reklamy świetlnej ? Koniecznie zobacz Kasetony Reklamowe !

Pytanie z innej beczki -

Jak dodaje projekt zakładka artykuły WP - podlinkowanie. Jak w treści artykułu dodać miejsce w który zostanie wstawiony link ? Rozumiem, że jak wybiorę np. samo podlinkowanie to link będzie wstawiony taki jak link projektu. Jak jednak zaznaczyć anchor w tekście ?

Pozdrawiam

na przykład tak:

Bardzo ciekawy artykuł to jest jego treść <a href=%link1%>a to jest anchor pierwszy</a> i tu dalej jest treść <a href=%link2%>a tu jest anchor drugi</a> a tu dalej jest treść ciekawego artykułu.

Samopodlinkowanie będzie ci brało linik z raportu projektu, który jest wykonywany. Sam siebie podlinkuje :) tylko, że na początku jak raport jest pusty będą puste linki. Ja po prostu priorytet daje katalogom, żeby jak wejdzie na precle już miał adresy.

Nie wiem czy o to ci chodziło?

Czy ktoś wie jak umieścić w rejestrecji swoją bazę precli na WP?

No bo chyba jak dodam do prywatnej to tam już są zarejstrowane, nie?

Jak dodać do rejestrecji swoją bazę precli WP?

No bo jak dodam do prywatnej to tam już są zarejstrowane, nie?

Nie bardzo rozumiem pytanie. Co chcesz osiągnąć?

Jeśli są zarejestrowane, to po co rejestrować po raz kolejny?

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it.

Jeśli w module WP jest już wszystko zarejestrowane i pobrane, to:

dodaj nowe do rejestracji, a w module rejestracja WP wybierz rejestrację do wybranej bazy WP.

Jeśli w module WP nie wszystko się porejestrowało:

usuń wszystko z listy do rejestracji, dodaj te, które chcesz rejestrować, ustaw w module rejestracji wszystko od początku ze wskazaniem na odpowiednią bazę.

Nie wiem, czy jasno to napisałem :)

Jeśli w module WP jest już wszystko zarejestrowane i pobrane, to:

dodaj nowe do rejestracji, a w module rejestracja WP wybierz rejestrację do wybranej bazy WP.

Jeśli w module WP nie wszystko się porejestrowało:

usuń wszystko z listy do rejestracji, dodaj te, które chcesz rejestrować, ustaw w module rejestracji wszystko od początku ze wskazaniem na odpowiednią bazę.

Nie wiem, czy jasno to napisałem :D

No tak, tylko za nic nie wiem gdzie jest "dodaj nowe do rejestracji".. hę?

Jak dodać do rejestrecji swoją bazę precli WP?

No bo jak dodam do prywatnej to tam już są zarejstrowane, nie?

Nie bardzo rozumiem pytanie. Co chcesz osiągnąć?

Jeśli są zarejestrowane, to po co rejestrować po raz kolejny?

Generalnie mam taki problem: mam zarejestrowane WP z bazy publicznej i harvestera. I teraz mam inną, pozyskaną z innych źródeł bazę precli WP. Jak to zrobić by je też zarejstrować, a zarejestrowane by wpadły do mojej bazy prv. o!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności