Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Generalnie mam taki problem: mam zarejestrowane WP z bazy publicznej i harvestera. I teraz mam inną, pozyskaną z innych źródeł bazę precli WP. Jak to zrobić by je też zarejstrować, a zarejestrowane by wpadły do mojej bazy prv. o!

Tego chyba w prosty sposób nie da się zrobić, może rozwiązaniem byłoby wprowadzenie wielu użytkowników(coś jak w seocat) i możliwość dublowania baz.

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it.

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Oczywiście że da się to w prosty sposób zrobić. Będzie dokładnie:

Przygotowanie precli do rejestracji:

1. Klik w moduły>>katalogi.

2. Środkowe okienko "WordPress do Rejestracji ". Klik w "Dodaj nowe".

3. Wklejasz adresy precli i naciskasz "Dodaj".

4. Klik w moduły>>rejestracja WP -> wybór odpowiedniej bazy priv.

Jeśli dane mają być na tą samą skrzynkę, to nic nie trzeba więcej robić. Jeśli ma być rejestrowane na nowy adres, to trzeba kliknąć "Odbieraj emaile od początku".

Ostatnio ostro pracuję nad aktualizacją, z ważniejszych rzeczy będzie:

- wprowadzenie precli użytkowników DonLinkage - gotowe

- grupowanie projektów (łatwe zarządzanie) - dopieszczane

- możliwość ponawiania dodawania do nieudanych - dopieszczane

Przygotowuję też moduł dokładnego dodawania artykułów do prywatnych WP. Ale to nie pojawi się raczej przy najbliższej aktualizacji. W tym samym czasie pojawi się prosty nie wymagający pracy system indeksacji wpisów (testuję skuteczność indeksacji, jeśli dobrze wypadnie to będzie wprowadzone).

Piszę tutaj bo od 3 dni nie mogę uzyskać żadnego info na gg. Bez odzewu

Nie działa mi hervastowanie. Wcześniej było ok. Po wywołaniu crona pisze - dzisiejsze hervastowanie wykonane!

Profesjonalna agencja eventowa Everal

Skuteczne pozycjonowanie https://xseox.pl/pozycjonowanie-stron/

Fotobudka 360 Go4Photo

kiri - samo się nie zrobi, trzeba będzie zdefiniować zadania.

flower224 - gg mam wyłączone, najbezpieczniej pisać na mail. Skoro harvestowanie nie było ruszane, to... nie mam pojęcia co się stało. Spróbuj dodać jeden footprint i wywołać crona od harvestera. Żeby pomóc musiałbym na to looknąć od środka - jesli możesz podeślij na mail dane do ftp dodawarki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności