Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
okawzłoka - no jasna sprawa. Czyli mam rozumieć, że można też się takiej opcji spodziewać?

Tak, wprowadzę osobną prędkość dla wp_priv

aha i nie wiem czy pamiętasz ale ktoś ostatnio poruszał temat dodania grafiki do wpisów

Pamiętam, ale to już do następnej aktualizacji sobie zostawiam.

A podlinkowanie raportów Komentarzami WP będzie w tej aktualizacji ?

Będzie w tej aktualizacji.

Jakieś rabaty dla forumowiczów?

Dokładnie, cena jest niska. Co więcej po najbliższej aktualizacji cena DonLinka pójdzie w górę.

W jakim stopniu lub czy w ogóle Donek odczytuje captche przy rejestracji w WP ?

Myślałem, że chociaż pytania arytmetyczne przechodzi ...

Zaraz po planowanej aktualizacji będę siedział nad zwiększeniem skuteczności rejestracji w WP. Na pewno będzie podpięty jakiś serwis odczytujący obrazki (prawdopodobnie deathbycaptcha ze względów na cennik).

To zrobimy decaptchera i deathbycaptcha. Jest jeszcze bypass i beatcaptchas, ale one z tego co pamiętam są droższe.

Po pierwsze polecam DonLinkage - bardzo dobre narzędzie !

Po drugie mam pytanko - czy można w treści precli wstawić jakiś kod, który podlinkuje adres danego projektu ? Linkuje sobie zaplecze i po prostu robię jeden projekt który potem kopiuje. W tym momencie muszę za każdym razem z buta zmieniać linki, a trwa to długo bo mam np. 5-8 artykułów do losowania i mieszania w każdym projekcie. Jest jakiś łatwiejszy sposób?

Pozdrawiam :D

Szukasz reklamy dla swojej firmy? Wynajmuj samodzielnie billboardy reklamowe przez ZnajdźReklamę.pl !

Zareklamuj się we Wrocławiu - drukarnia Wrocław .

Szukasz reklamy świetlnej ? Koniecznie zobacz Kasetony Reklamowe !

okazwłoka -> jeśli będiesz chciał aby oddawali $ za błędnie rozpoznaną to proponuję odpuścić decaptcher.com - są problemy(szybko blokują konta itd.)

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności