Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Z blotem jestem juz w kontakcie mail :)

W najbliższej aktualizacji będzie można przypisywać tytuły do artykułów/wpisów. Format będzie taki:

Tytuł 1#Tytuł 2#Tytuł 3

Artykuł 1#Artykuł 2#Artykuł 3

Oczywście i tytuły i artykuły mogą być dodatkowo synonimizowane bez ograniczeń. Jeśli zostanie wybrany Tytuł 1, to zostanie wybrany też Artykuł 1.

Będzie też można określać maksymalną ilość dodań, po przekroczeniu będzie stop ;)

Nie wiem co się stało ale zrobiłem nowy projekt, łądny opis 1200znaków i dodało do 50 wp, a tymczasem zawsze mi dodawalo do 300-400 lub nawet 500, nie mogę się dopatrzeć czy zrobiłem jakiś błąd, ktoś miał taką sytuację?

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Z tego co kojarzę 3.0.3 zbiera nowe donmini. O przeniesieniu i wyczyszczeniu wiem, będzie poprawka do tego. Wszystko będzie przy aktualizacji, bo użytkownicy się wkurzają, gdy dostaną kilka maili.

okazwłoka, wprowadziłbyś opcję, że po dodaniu komentarza sprawdzany jest czy został opublikowany (wystarczy sprawdzić czy adres dodawanej się pojawi w tresci bloga) i jeżeli nie to adres jest kasowany z bazy? Przydałoby się to z tego względu, że można sharvestować tysiące adresów ale tylko ok 1-2% da się opublikować. Opcja mogłaby być opcjonalna np w konfiguracji, bo nie wszyscy ją potrzebują bo mają własne bazy adresów

Generowanie tekstów zżera dużo pamięci, jeśli masz na serwerze tylko 64M to może nie uciągnąć.

Jeśli chodzi o sprawdzanie komentarzy, po czym je szukać? Po adresie projektu?

no dokładnie po tym adresie, trochę by to zwolniło dodawanie ale coś za coś ;)

szukanie po urlach z komentarza byłoby zbyt wyszukane - nie przesadzajmy :P,

mi osobiście pojawienie się takiej opcji bardzo by pomogło w budowie prywatnej bazy wartościowych adresów do komentowania ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności