Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Po dodaniu komentarza dodawarka zapisywałaby tylko link do podstrony gdzie dodawała komentarz. Po blaście pobierasz adresy które dodawarka zapisała i sprawdzasz programem czy link do twojej strony znajduje się na podstronie.

Dodawarka ma szybko dodawać, dopisywanie dodatkowych funkcji, które można zrobić innym programem są zbyteczne.

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeszcze do sprawy wrócimy. Teraz skupiam się już na tym, co miało być zrobione :D Bo ciągle cos mieszając aktualizacja nigdy nie będzie gotowa :) Ale zapisywanie udanych dodań jest już zrobione (przy aktyalizacji bedzie dostępne). Co do dodatkowej funkcji pewnie się pojawi jakiś osobny cron, ale to za jakiś czas.

PS. Przygotowuję aktualizację easydirów na jajko :D

rawu ja to widze tak

mam liste wordpresow do postowania puszczam blasta w komentarze sprawdzam zewnętrznym programem gdzie jest mój komentarz z linkiem i w bazie zostawiam sobie tylko te blogi gdzie komentarz zotał zatwierdzony reszte blogów usuwam i tak w koło. po jakims czasie uzbiera się lista gdzie komentarz jest publikowany wraz z linkiem.

okazwłoka, a czy będzie jakaś aktualizacja bazy dla DonKat'a :jezyk1:?

ew czy jest obecnie jakaś "promocja" na zakup DonLinkage dla osób posiadających licencje na inne Twoje dodawarki (w moim przypadku donkat) ?

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Dodawane do omnipress priv mam już naprawione, będzie to przy aktualizacji. Jeśli już to potrzebujesz podeślij mi info na mail, podeślę plik do podmiany. Nauka pytań jest poprawiana, również będzie przy najbliższej aktualizacji. Jeśli testy pójdą pomyślnie to pod koniec tygodnia będzie wszystko dostępne.

jehowy - napisałem do Ciebie na priv.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności