Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Czy w raporcie mam wpisy tylko z ostatniej transzy dodawań czy od samego początku projektu? Bo teoretycznie mam ustawione dodawanie do 50 katalogów dziennie i przyrost 10 katalogów, a w raporcie mam 60 webmini, 26 donmini i 10 easydirów.

Wykonam profesjonalne projekty graficzne stron www

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Od samego początku. Może cron jest zdjęty? Otwórz cron.php w przeglądarce, zobacz co się dzieje.

Jak będzie śmigać, terminów nie podaję bo nigdy nie trafiam :)

Na razie jest jeszcze przed innym planowanym updatem i w związku z tym mam pytanie do użytkowników:

na liście grup projektów będzie można określać priorytety dodawań, czy zrobić od razu sortowanie grup po priorytecie, czy lepiej żeby grupy były zawsze w takiej samej kolejności wyświetlane? Wygląda to tak:

grupy.jpg

Nie miałem czasu sprawdzić, puściłem tylko blaścika i 1100 wpisów weszło do easydirów :)

Tak mniej więcej będzie wyglądała lista projektów w wybranej grupe (jest select do szybkiego przechodzenia między grupami):

projekty.jpg

Widzę, że priorytety będa ustawiane liczbowo (1-9 czy szerszy zakres?), więc moim zdaniem sortowanie bedzie ok. Skoro już jesteśmy przy grupach i harmonogramie... taka myśl mi przyszła ostatnio do głowy. Dałoby się wprowadzić opcję (z wyboru w danej grupie) automatycznego dodawania od początku po dojechaniu do końca? Ewentualnie tylko w module dokładnego dodawania do wordpress. Fajnie prowadziłoby się autoblogi :)

Oczywiście jest szerszy zakres :) Od 0 do 9 :P

Jeśli chodzi o automatyczne ponawianie raczej nie. To będzie tylko 1 klik w grupę, więc problemów nie będzie.

Mam takie konto Orange co stoi bezpańskie:

www.lh.pl/hosting/specyfikacja

Pojemność serwera - 5 GB

Transfer roczny - 500 GB

Maksymalne zużycie pamięci przez skrypt - 100 MB

Limit symultanicznych procesów serwera - 8

Limit symultanicznych połączeń MySQL - 10

Pójdzie na tym czymś program?

na liście grup projektów będzie można określać priorytety dodawań, czy zrobić od razu sortowanie grup po priorytecie, czy lepiej żeby grupy były zawsze w takiej samej kolejności wyświetlane?

a nie mozna zrobic sortowania wedlug tego i tego? tak jak na allegro ;) według ceny i czasu do zakonczenia :]

popatrzylem na screena i nie moge sie doczekac aktualizacji :yahoo:

pozdro

Tak, baza precli dla użytkowników już będzie.

Jeśli chodzi o orange, nie mam pojęcia czy tam pójdzie. Zawsze można spróbować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności