Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A mi zdechło dodawanie DL stoi jak zaklęty.

Wcześniej pojawił się komunikat Przykro mi, wygląda na to, że nie posiadasz licencji. No, chyba że klikniesz teraz w ten link i skrypt się odblokuje :)

Crony są ustawione,hosting linux,pliki podmieniłem i nic

Wydaje mi się że stało się to po aktualizacji Bazy. help

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

warol - może przykręcili Ci crona na linuxie? Tak jak pisze jehowy - zobacz czy cron.php wywala jakiś błąd.

chrisxx - jest wiele szkół na pingowanie :) Ja tam daję z 10 pingów, odstęp 1-2 godziny. Ciężko określić ile projektów uciągnie przy 20 na dobę. Tak na oko 150.

adach44 - w aktualnej wersji automatycznie można podlinkować tylko preclami, po aktualzacji dojdą jeszcze komentarze wordpress. W treści artykułu wpisujesz

<a href=%link1%>anchor</a>

, a z rozwijanej listy pod polem artykułyu wybierasz co chcesz aby było linkowane. Linków możesz wstawić więcej:

<a href=%link2%>anchor</a> do <a href=%link8%>anchor</a>

. Link będzie zawsze tworzony do losowo wybranego ze wskazanej listy. Listą może być raport, a może być zdefiniowana przez Ciebie lista w moduły>linki.

Jak korzystać z generatora rss? Po pierwsze musisz mieć jakieś domeny bądź subdomeny, na które możesz wrzucić wygenerowane kanały rss. Korzystasz z modułu, wrzucasz wygenerowane pliki i linkujesz do nich (na przykład z precli).

bobek358 - zaraz napiszę na pw

Przygotowywane jest też dodawanie do qlweba - jeszcze "kilka" katalogów jest.

warol - może przykręcili Ci crona na linuxie? Tak jak pisze jehowy - zobacz czy cron.php wywala jakiś błąd.

Jeśli wpiszę .....linuxpl.info/mk/cron.php to wyskakuje biały ekran

Pozmieniali crony dziady :) już działa

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

Wszystko w swoim czasie. PKSI ciągle jest przerabiany. Teraz skupiam się na poprawianiu skuteczności, więc pewnie do miesiąca będzie lepiej.

dzięki wielkie za odpowiedz

Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie podlinkowania

Przykładowo robie nowy projekt bez adresu strony tylko o jakimś tam artykule do wordpresa i tam jest funkcja podlinkowanie raportów i co ja muszę zrobić żeby ten raport podlinkować co wstawić?

<a href=%link1%>anchor</a>

takie coś wstawie i wybiorę raport który mam podlinkowywać i wystarczy czy jeszcze inaczej to się robi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności