Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A mi zdechło dodawanie DL stoi jak zaklęty.

Wcześniej pojawił się komunikat Przykro mi, wygląda na to, że nie posiadasz licencji. No, chyba że klikniesz teraz w ten link i skrypt się odblokuje :)

Crony są ustawione,hosting linux,pliki podmieniłem i nic

Wydaje mi się że stało się to po aktualizacji Bazy. help

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

warol - może przykręcili Ci crona na linuxie? Tak jak pisze jehowy - zobacz czy cron.php wywala jakiś błąd.

chrisxx - jest wiele szkół na pingowanie :) Ja tam daję z 10 pingów, odstęp 1-2 godziny. Ciężko określić ile projektów uciągnie przy 20 na dobę. Tak na oko 150.

adach44 - w aktualnej wersji automatycznie można podlinkować tylko preclami, po aktualzacji dojdą jeszcze komentarze wordpress. W treści artykułu wpisujesz

<a href=%link1%>anchor</a>

, a z rozwijanej listy pod polem artykułyu wybierasz co chcesz aby było linkowane. Linków możesz wstawić więcej:

<a href=%link2%>anchor</a> do <a href=%link8%>anchor</a>

. Link będzie zawsze tworzony do losowo wybranego ze wskazanej listy. Listą może być raport, a może być zdefiniowana przez Ciebie lista w moduły>linki.

Jak korzystać z generatora rss? Po pierwsze musisz mieć jakieś domeny bądź subdomeny, na które możesz wrzucić wygenerowane kanały rss. Korzystasz z modułu, wrzucasz wygenerowane pliki i linkujesz do nich (na przykład z precli).

bobek358 - zaraz napiszę na pw

Przygotowywane jest też dodawanie do qlweba - jeszcze "kilka" katalogów jest.

warol - może przykręcili Ci crona na linuxie? Tak jak pisze jehowy - zobacz czy cron.php wywala jakiś błąd.

Jeśli wpiszę .....linuxpl.info/mk/cron.php to wyskakuje biały ekran

Pozmieniali crony dziady :) już działa

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

dzięki wielkie za odpowiedz

Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie podlinkowania

Przykładowo robie nowy projekt bez adresu strony tylko o jakimś tam artykule do wordpresa i tam jest funkcja podlinkowanie raportów i co ja muszę zrobić żeby ten raport podlinkować co wstawić?

<a href=%link1%>anchor</a>

takie coś wstawie i wybiorę raport który mam podlinkowywać i wystarczy czy jeszcze inaczej to się robi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności