Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Harvester działa.

A tak przy okazji harvestera: byłoby zainteresowanie płatnym dostępem do pakietów proxy (oczywiście publicznych)? Lista proxy odnawiałaby się automatycznie co jakiś czas. Myślałem o 25 proxy odnawianych co 6 godzin - 50 zł / 3 miesiące.

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mam pytanie czy jak dodam <a href=%link1%>anchor</a>............. <a href=%link8%>anchor</a>itd to będzie mi tylko podlinkowywać do 8 pierwszych z listy czy będzie wybierało przykładowo z listy linków na przemian linki które ma linkować?

I mam jeszcze jedno pytanie ile mogę dodać linków jak będę podlinkowywał w wordpresie w jednym artykule?

<a href=%link%>anchor</a> i czy może jak będzie w tej postaci to dopiero będzie wybierał jaki mu pasuje?

Dzięki wielkie za odpowiedz:) bardzo mi pomogłeś i rozwiałeś wątpliwości.

Bo zrobiłem w ten sposób że nie wpisywałem strony tylko w adresie strony wpisałem xxxxxxx i tylko wybrałem artykuł do wordpreów i dodałem 3 linki i zaznaczyłem co ma podlinkować i to chyba wszystko co mogę zrobić żeby sprawnie to wszystko szło??;)

Tak, to wystarczy do podlinkowania. Jeśli chodzi o harvester rzeczywiście sprawdziłem tylko wordpress, zaraz sprawdzę resztę skryptów.

Sprawdziłem harvester i zbiera adresy z każdego rodzaju bez problemów. Może po prostu po zapytaniach do wordpress dostajesz bana na IP? Proszę pamiętać, że przy zapytaniach typu intitle allintitle inurl można szybciej dostać banika. Najbezpieczniej z komend wpisywać site.

oka,

1. Czy mogę zmienić sobie typ pola w bazie danych z TEXT na MEDIUMTEXT dla opisów i nic się nie popsuje? Mam projekty na więcej niż 65k znaków.

2. Czy taki tekst mocno zsynonimizowany, z zagnieżdżeniami synonimów do 5-6 stopnia nawet, mający te 65k znaków nie zwiększa jakoś znacznie obciążenia?

ajdi71BŁĄD:Powt�rzone wyst?pienie 'wpcomment_priv71' dla klucza 'unikalny'

Czy Wam też wyskakuje taki error?

Co on oznacza?

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

Oczywiście można sobie zmienić rodzaj pola, nic się nie popsuje.

Natomiast trochę obawiałbym się obciążenia - musiałbyś przetestować. Nigdy nie wklejałem tekstu dłuższego niż 20k znaków z synonimami. Obawiam się, że przy generowaniu 20-30 takich tekstów co minutę obciążenie będzie zauważalnie większe.

Mam taki problem... Od rana mam status: Aktualnie dodaje projekt nr 11 do wordpress_priv (dodało 0 / 550) | DonLinkage 3.0.3 Nic sie nie zmienilo, przez te 8h.

Jak moge sprawdzic co sie dzieje ? W czym jest problem?

Sa to projekty dodane juz kiedys i w raportach jest 161 wpisow dla Wordpress_priv.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności