Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wysłane, kilka zwrotów dostałem. Proszę o wiadomość na mail, odeślę co się należy :)

Z tego co widzę to gmail odbija prawdopodobnie ze względu na załączniki.

PS. Ale mam zawsze ciśnienie przy aktualizacjach :)

gmail odbija niestety maile z tym załącznikiem - widocznie google boi się donlinkage :)

Jeśli chodzi o pingowane - faktycznie jeden plik "się nie dołączył". Można użyć plik z poprzedniej wersji 3.0.3 - będzie działał, bo to akurat nie było zmieniane. Dziękuję za info.

To precel - czyli instalka pod jakąkolwiek domeną oprócz .tk i subdomen regionalnych i zagnieżdżonych subdomen.

Czy gdy juz będzie się należało do grupy bazadon będzie można na preclach dodawać swoje linki?

Lubisz gry komputerowe? A do tego zupełnie za darmo? Jeżeli tak to wejdź na https://darmowe-gry.pl i zobacz darmowe gry.

Pobierz za darmo program do rozliczeń podatkowych za 2015 rok z pity2016ng.pl lub wybierz inny sprawdzony program ze strony: pity-program.pl PITy 2015 ips.

jeszcze nie instalowalem aktualki ale mam inne pytanie:

gdzie do jasnej ciasnej mozna zainstalowac donlinkage bo linuxpl mnie juz denerwuje tym cronem tylko w nocy. Nie wyrabiam sie z projektami i musze recznie odpalac crona w dzien. TEraz przestawilem sobie na godzine 15-17 i czekam az mi wylacza ;)

mozna z jakiegos innego serwera odpalic crona tak zeby skrypt byl dalej na linuxie? i jak sie to robi?

Z tymi komentarzami tak to działa - ostrzegałem. Można włączyć/wyłączyć raportowanie w zakładce konfiguracji. Na przyszłość będziemy myśleć o przeszukiwaniu komentarzy.

Nie ustaliliśmy jeszcze ilość linków wychodzących z precla - jakieś propozycje?

Gmailowce już dostali na mail link do donlinka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności