Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

szuwar - oczywiście że możesz wywoływać cron z zewnątrz - na przykład z jupe.pl niecałe 19 zł n/ rok

Jeśli chodzi o precle - postaram się zebrać dużą ilość. Wiele precli ma już pozamykane formularze rejestracyjne, stąd jeśli macie jakieś stare konta - korzystajcie ;)

szuwar - oczywiście że możesz wywoływać cron z zewnątrz - na przykład z jupe.pl niecałe 19 zł / rok

Jeśli chodzi o precle - postaram się zebrać dużą ilość. Wiele precli ma już pozamykane formularze rejestracyjne, stąd jeśli macie jakieś stare konta - korzystajcie ;)

W jakis sposób się rozjeżdża? Nie powinna, sprawdzane na ff i operze. Jeśli mozesz wyślij mi zrzut i info o przeglądarce.

Harvester - trzeba włączyć cron. Jeśli masz skrypt na mocno spamowym IP to może banik? W takim przypadku proxy będą niezbędne.

Tak, inni będą mogli dodawać nawet jeśli nie uzbierasz punktów. Teksty najważniejsze żeby były czytelne i w miarę zróżnicowane za pomocą synonimów. W najbliższym czasie pojawi się program okienkowy do zarządzania własną listą precli - taki panel centralny.

W tym tygodniu dodam kilkanaście-kilkadziesiąt precli na 2-3 seohostingi.

Wzrostu wymagań nie przewiduję - trzeba by dodawać daty wstąpienia :)

Baza publiczna - moje przewidywania są bardzo słabe. Natomiast mogę napisać, że już zacząłem duże zbieranie katalogów - trochę to pewnie potrwa. Update będzie najprawdopodobniej z pliku - zrobimy ostry porządek z bazą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności