Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Hej

no i kilka słów:)

Po aktualizacji nie mam żadnej grupy domyślnej oraz nie mam żadnego projektu starego projektu:(

Natomiast kiedy wejdę w harmonogram to widzę co się dzieje z poszczegółnymi projektami ?

Zakładka katalogi przy BazaDon pojawia się guzik aktualizuj po jego naciśnięciu pojawia się komunikat

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /do/listy.php on line 680

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /do/listy.php on line 682

Detekcja : po wprowadzeniu linka i wybraniu np. wordpress nic się nie dzieje przenosi na stronę główną Harvester.

Kiedy wywołuje plik update303to310.php nie pojawia się komunikat o aktualizacji tylko przenosi mnie na stronę główną domeny - wygląda to tak jakby tego pliku nie było.

Najbardziej martwią mnie te proejkty które gdzieś zagineły (

Pozdrawiam i licze na pomoc

To kiedy można już montować tą bazę prywatną ? Jestem również aby autor zaplecza mógł dać chociaż 2 linki wychodzące do własnych stron ... to zmotywuje do tego aby stawiać więcej niż do minimum uzbierania punktów aby mieć do bazy dostęp.

VPS już od 130 zł netto (rocznie) - Kliknij tutaj

Do tej prywatnej bazy można zgłaszać jedynie serwisy postawione na zasugerowanym w panelu skrypcie ?

Na dzień dzisiejszy tylko na tym skrypcie.

czy pakiet MaxJupe będzie odpowiedni do tej bazy precli?

Nie mam pojęcia. Można zawsze przetestować przez 2 tygodnie i sprawdzać obciążenie.

Sebastian Reg - napisz do mnie na email. Wygląda, jakbyś podmienił plik config.php na czysty :) - ale muszę to zobaczyć "od środka". Więc przy okazji podeślij adres, hasło i jeszcze dostep do ftp. Projekty na pewno nie zniknęły, jeśli nic nie usuwałeś z bazy na własną rękę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności