Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Z bazą falstart :) - zaraz podeślę poprawkę, bo nie da się pobrać bazy :P Zapomniałem dołączyć funkcję przy której jeszcze przed updatem grzebałem. Mam przynajmniej nauczkę na przyszłość, żeby nie dokładać nowych rzeczy, tylko spokojnie dopisać do listy todo na następny update ;)

adach44 - prawdopodobnie zamieniłeś sobie config.php i nie masz w tym momencie połączenia z mysql - musisz ponownie skonfigurować plik o którym wspomniałem. Inna możliwość to po prostu pad serwera bazy.

jak to, ja mam 2 pl-ki :)

edit: inna sprawa, że mi się nie chce designu pod te precle robić więc na razie ich nie indeksuje ani nic, dopóki nie znajdę mocy do roboty ;)

okazwłoka nadal mam wątpliwości co do havestera, tak jak Ci pisałem, kiedyś zbierał do godz 16 tyle mam footprintów, a teraz kończy rano - wniosek nie zbiera co powinien, trochę tak ale nie wszystko, musisz na spokojnie przeanalizować co się mogło zmienić bo jestem prawie pewien, że google coś zmieniło nie widzę innej opcji

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Aktualnie jest 50 adresów w bazie. Zaraz pójdzie poprawka umożliwiająca pobranie bazy.

harvesterowi się przyjrzę bliżej ;)

... już prawie 60. tym razem ktoś dodał same .pl-ki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności