Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

1. Dodałem nową grupę projektu (nic jeszcze nie uruchomiłem ani nie dodałem żadnego projektu) - Klikam "Eskport raportu całej grupy" (przycisk "txt") i pokazuje mi raport wszystkich grup

2. Usuwam grupę projektu i

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/****/domains/*****.pl/public_html/***/config.php:1) in /home/*****/domains/*******.pl/public_html/*/grzd.php on line 44

- ale odświeżam i nie widzę w donku czyli chyba usuwa :blink:

laska.gif

Został wykryty bład w skrypcie precla - w niektórych przypadkach jeśli dodajesz linki z cudzysłowiami źle generuje link (zależy od konfiguracji precla). Proszę na razie dodawać linki w projektach bazadon bez cudzysłowiów.

Wczoraj mi wywaliło bazę bo miałem błąd połączenia ale naprawiłem i myślę że wywaliło mi ją bo włączyłem raportowanie komentarzy.

A z tymi doładowaniami to już wcześniej miałem i myślałem że to samo pujdzie ale się myliłem bo dzisiaj tak samo mam.

Co może być przyczyną tego?

i w każdym projekcje jak zaznaczam wszystko na 0

to tego jednego nie mogę wziąść na 0 cały czas pisze mi

Aktualnie dodaje projekt nr 3, 2, 4, 5, 6 itd...... do rss_priv (dodało 0 / 300) | DonLinkage 3.1.0

przy każdym projekcje i nie moge z harmonogramu tego wykasować na 0 bo i tak mi wyskakuje 300.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności