Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę o kontakt na mail wszystkich, którzy nie otrzymali wczoraj wieczorem poprawki bądź mają problem z dodawaniem.

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

dałoby się zrobić jakieś automatyczne sprawdzanie unikalności tekstów w BazaDON?

np. artykuł, który został dodany na moim preclu nie jest w ogóle unikalny i bardzo łatwo go znaleźć wiele razy zaindeksowanego w G...

e: poza tym wg mnie, jeśli ta baza ma mieć jakaś wartość, to trzymajmy się zasady, że artykuły, które wysyłamy do niej nie trafiają nigdzie indziej (artykuł o którym pisałem wyżej został wcześniej przepuszczony przez webminiacze i pewnie nie tylko...)

bla bla bla, Panowie szlag mnie trafi

linki rozwalone, teksty z xxxx, a miało być przetestowane, teraz muszę biegać po preclach i kasować

druga sprawa, okazwłoka zdecyduj się jak wysyłasz aktualizacje, bo teraz ja nie wiem jaki plik mam podmienić,

może po prostu wszystkim wysyłaj tekst na maila, a w załączniku nic, tylko link a aktualną paczką, każdy sobie poradzi ze ściągnięciem (tak myślę).

no i wygląda na to, że jakościowo nie rozwiązaliśmy sprawy artykułów.

//edit: teraz wpadł tekst z małej litery tytuł, nie wiem jak Wy ale mi się to nie podoba i znów muszę latać i edytować

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

pierwszy wpis można usunąć, był puszczony dla testów, dzięki temu został wykryty problem z linkami w tekście w niektórych sytuacjach.

ok, pierwszy dla testów rozumiem, wywaliłem, ale już wpadł drugi niewiele lepszy i trzeci, którego już w ogóle się nie da czytać...

jak tak dalej pójdzie to te nasze precle nie będą się niczym różniły od setek niemoderowanych webminiaczy

Teksty może faktycznie mogłyby być lepsze, ale też nie ma co przesadzać. Trudno puścić dobrze synonimizowany tekst na kilkadziesiąt precli tak, aby po wymieszaniu każdy był unikalny i do tego lekki do czytania. A co będzie przy kilkuset? Google i tak to łyknie bez problemu i jeśli nie będzie spam-raportu, ani naparzania gotlinkiem, to powinno się długo utrzymać w indeksie. Trzymajmy się jedynie zasady, że nie puszczamy tekstu nigdzie indziej i może formatujmy je w jakikolwiek sposób (akapity). Trzeba zachować pozory naturalności. Taki system i tak będzie 100 razy lepszy od tego co teraz jest w bazie publicznej.

Jakimś rozwiązaniem mogłoby być utworzenie podgrupy "premium". Trochę też mi brakuje jakiegoś rozwiązania motywującego do przedłużanie domen w razie ich przetrwania i dodawania następnych precli.

PS. Teksty, które się do tej pory pojawiły nie są moje.

Mam problem z linkami. W poprzedniej wersji było ok, a w tej raz dobrze podlinkowuje słowa kluczowe, a raz np. połowę tekstu podlinkuje i różne dziwne rzeczy z tego wychodzą. To co mi Pan wysyłał na email to wrzucałem/podmieniałem. Z tego co widze to kolega ravau też ma podobny problem. Pewnie już Pan pracuje nad rozwiązaniem problemu. Na szczęście zobaczyłem, że takie coś wychodzi i po 14 katalogu zatrzymałem proces dodawania. Z niecierpliwością czekam na poprawki, bo przez to strach puścić dodawanie wpisów i teraz ze wszystkim w miejscu stoję. ;)

piszecie ze mozna dac sobie radęz cronem na home.pl ! jak uruchomić działanie na home.pl czy możesz pomóc w tej kwestii mam oprócz tego jeszcze na linuxpl.com drugi hosting ale wolałbym jednak działać na home ze względu na nieograniczony transfer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności