Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

piszecie ze mozna dac sobie radęz cronem na home.pl ! jak uruchomić działanie na home.pl czy możesz pomóc w tej kwestii mam oprócz tego jeszcze na linuxpl.com drugi hosting ale wolałbym jednak działać na home ze względu na nieograniczony transfer

ponawiam

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja mam seo konto w linuxpl, akurat jest końcówka miesiąca. Mam 35 projektów na donku, wszystko syto linkowane i poszło mi nie całem 3gb transferu , ze 100 gb. Nie warto więc chyba kombinować z kochanym home.pl - przejdz z donkiem na seolinux, polecam.

Szukasz reklamy dla swojej firmy? Wynajmuj samodzielnie billboardy reklamowe przez ZnajdźReklamę.pl !

Zareklamuj się we Wrocławiu - drukarnia Wrocław .

Szukasz reklamy świetlnej ? Koniecznie zobacz Kasetony Reklamowe !

dałoby się zrobić jakieś automatyczne sprawdzanie unikalności tekstów w BazaDON?

:: dałoby się, ale trzeba wysyłać za każdym razem zapytania do Google, przy dużej ilości zapytań banik i ze sprawdzania nici.

To jeszcze pytanie do autora, czy stworzył jakieś zabezpieczenia lub kary za wyjście z systemu, lub skasowanie domen itp, bez tego ja się nie piszę na system.

:: oczywiście, wyjście z systemu będzie równoznaczne ze stratą linków z artykułow

Motaba - problemu z odpalaniem crona po prostu nie da się ominąć

Czy Twój soft będzie szedł w jego kierunku? Czy jest to jednak poza zasięgiem i nie w planach?

:: idziemy cały czas w kierunku rozwoju dodawarki. Zawsze można coś "podmałpować". Ale mamy jeszcze dużo do zrobienia z obecnymi funkcjami, szczególnie przy tym update trochę się wszyscy nadenerwowaliśmy.

Do wszystkich, którzy mają problemy z dodawaniem. wykryty został błąd związany z raportowaniem i zliczaniem harmonogramu - dzisiaj będzie poprawka do tego i wszystko powinno wrócić do normy (tu też wiele zależy od automatycznie wybranego trybu dodawania w zależności od konfiguracji serwera - jedni mają problemy, inni nie).

Przepraszam za problemy. Niestety cały system znów był przebudowany i nie udało się uniknąć błędów. Dlatego na najbliższy czas nie przewiduję zmiany systemu dodawania - myślę że jest dość dobry, a jeśli będzie wprowadzany to przez długi długi czas będzie miał status beta. Oczywiście proszę tego nie mylić z wprowadzaniem obsługi nowych skryptów, modułów.

:: oczywiście, wyjście z systemu będzie równoznaczne ze stratą linków z artykułow

Można przybliżyć dokładną definicję wyjścia z systemu, jakie muszą być warunki spełnione? To następuje od razu po spadku punktów poniżej 27? Co w przypadków awarii w serwerowni lub przy ponownej instalacji skryptu u siebie?

Drugie pytanie:

Rozumiem, że z opcji usuwania wpisów w panelu można sobie dowolnie korzystać? Jeden tekst niestety wykracza poza normy przyzwoitości. Może dlatego, że się nieszczęśliwie wymieszał :)

Wyjście z systemu: nie będzie realizowane w 100% przez skrypt, będę miał "przycisk" którego ewentualnie użyję na podstawie logów. Oczywiście przez wyłączeniem kogoś z systemu będę się kontaktował w celu wyjaśnienia.

Oczywiście to Ty jesteś włąścicielem precelków i decydujesz które wpisy chcesz, a które odrzucasz. Dodatkowo tak jak pisałem będzie dostępny panel centralny pod windowsa do masowego przeglądania/usuwania wpisów.

Myślałem, że chcesz sprzedać swoją licencję :) Z tego co wiem jest kilka osób, które ma dodawarkę "kolekcjonersko".

Dziś przy okazji sprawdzania jednego footprintu do katalogu webmini wyskoczyły mi 2 wyniki z podstawowego indeksu, a reszta (zdaje się, ze 17) zostało ukryte:

Aby pokazać najbardziej trafne odpowiedzi, pominięto kilka bardzo podobnych stron do tych 2 już wyświetlonych.

Jeśli chcesz, możesz powtórzyć szukanie we wszystkich stronach wraz z pominiętymi wcześniej..

Czy harvester wyciąga sobie linki również z tych ukrytych adresów?

Wiadomo kiedy będą te poprawki? Na razie się wszystko wykrzaczyło.

:)

1) Nie widać starych zadań w Projektach na pierwszej stronie. Usunęło?

2) Przy tworzeniu nowego projektu po Zatwierdzeniu wszystko się krzaczy.

3) W Harmonogramie cały czas są te stare zadania aktywne pomimo, że nie widać ich w Projektach.

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności