Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Co za pajac dodał 300 takich samych artykułów do prywatnej bazy?

Ludzie, jak tak to ma wyglądać, to nie ma sensu robić tego projektu a na pewno trzymać swoich precli.

Żeby było lepiej cały czas dodaje... Zaraz u mnie pójdzie ban na tego użytkownika.

Pojawią się dodatkowo nazwy projektów (jakąś małą czcionką).

Cały czas myślałem, że zrobiłem błędy w skrypcie, ale prawdopobodnie są błedy przy przechodzeniu ze starszej wersji. Jeszcze to sprawdzam.

Jeśli chodzi o prywatną listę precli BazaDon - przygotowuję poprawki, będzie można na stałe zbanować niesfornych userów. Przygotuję też jakiś regulamin. Proszę szanować swoją pracę i pracę innych - baza ma służyć nam wszystkim.

Niestety, ale promocje były/są zarezerwowane dla użytkowników moich softów. Regularna cena jest dobra :P

Dodatkowo dla użytkowników DonLinkage będzie promocja na przygotowywany soft który pojawi się pewnie w wakacje bądź trochę po wakacjach (nie będzie to dodawarka).

Niestety, ale promocje były/są zarezerwowane dla użytkowników moich softów. Regularna cena jest dobra :P

Dodatkowo dla użytkowników DonLinkage będzie promocja na przygotowywany soft który pojawi się pewnie w wakacje bądź trochę po wakacjach (nie będzie to dodawarka).

może uchylisz trochę rąbka tajemnicy co to będzie?

U mnie po aktualizacji działa wszystko bardzo ładnie :P

Nawet w końcu zbieranie katalogów działa, dzięki okazwłoka za aktualnę - wg. mnie udana w 100%.

Irytujący trochę jest cały czas harmonogram - lista robi się za długa i trochę nieczytelna. Może przy następnej okazji opracujesz coś przyjemniejszego dla oka?

No właśnie, na niektórych serwerach są problemy i ciągle szukam rozwiązania. Jeśli ktoś ma problemy i może podzielić się ze mną dostępem do FTP to bardzo bym prosił.

Postaram się zrobić coś z harmonogramem :) - zachęcam do masowych zmian na liście grup projektów :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności