Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie też 2 skrypty zawalone po 300 wpisów o tym samym.

Radzę sprawdzić każdemu, kto postawił swoje precelki. Na szczęście idzie to bardzo łatwo usunąć hurtem.

Ogólnie jeśli chodzi o mnie to będę mierzył swoją miarką - jak ktoś chce dodać wpis, który lata po sieci już od dawna, to niech sobie i mi oszczędzi pracy.

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jest to możliwe, jeśli komuś nie zapisuje id następnego (na niektórych serwerach rzeczywiście jest taki błąd). Już sobie prawdopodobnie poradziłem, jeszcze testuję czy wszystko ok.

OK, zrobione. Już przygotowuję paczkę, poprawiony jest też skrypt precla: cudzysłowia już nie będą przeszkadzać. Za 5 minut podeślę info na maila.

Koledzy, jak stosujecie znacznik # w tytułach i artykułach. Mi niestety nie działa podporządkowywanie tytułów do artów.

Jak wpisuje Tytuł1#Tytuł2#Tytuł3 - to jako tytuł skrypt wpisuje dokładnie Tytuł1#Tytuł2#Tytuł3.

Próbowałem dawać tytuły w klamry, ale nic to nie dało :(

Update: W podglądzie nie działa - ale dodaje dobrze :)

Tematu nie było, ale może komuś się przyda :)

mam pytanie odnośnie pingowania.

Chciałem podpingować raport i w zakładce pingowanie i ustawiam co ma być pingowane potem ustawiam minimalny odstęp w min ustawiam na 2 a maksymalna ilość pingów ustawiam na 1000 i przechodzi mi tylko do 999 i stoi już pare dni. W czym robię nie tak?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności