Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy ktoś tez ma problem po ostatniej aktualizacji z odbieraniem e-maili aktywacyjnych?

Po wywołaniu rejestracja.php pokazuje się coś takiego:

Zarejestrowano we wszystkich preclach.
Odbieranie email.
[b]Warning[/b]: imap_open() [[url="https://www.domena.pl/function.imap-open"]function.imap-open[/url]]: Couldn't open stream {moj-mail@lh.pl:110/pop3/ssl}INBOX in [b]/home/platne/konto/public_html/rejestracja.php(5) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code[/b] on line [b]131[/b]

Problem z polaczeniem z poczta!
imap_errors(): Array ( [0] => No such host as moj-mail@lh.pl )

ja ostatnio wgrywałem aktualizacje z 29 czerwca bo po tej drugiej mi nie działało dodawanie, teraz działa w większosci, co do maili mam przy wywołaniu:

Zarejestrowano we wszystkich preclach.

Odbieranie email.imap dziaĹaNie ma wiÄcej wiadomoĹci na skrzynce

Ale nie dodaje mi w ogóle do qlweb publik ani priv - działa to Wam? Ile macie dodań?

u mnie rejestracja działa, ale do qlwebów też nie dodaje

no nic, trzeba czekać aż oka wróci z wakacji, ja mu nawet nie śle żadnych maili w tym miesiącu, bo i tak będzie miał ich pełno

ale przed nowymi skryptami widać, że trzeba poprawić te raporty, bo sa czasem sklejone linki ze sobą i raportowanie we freeglobes oraz dodawanie do qlwebów, bo pksi jak rozumiem zostało porzucone?

Czyli jednak bug DLA. A już drugiego maila zmieniałem i znowu to samo.

U mnie działa dobrze zarejestrował się do prawie 3000 precli

Ilość zarejestrowanych WP: publiczne: 567, prywatne: 2737

a wcześniej mi się jakoś słabo rejestrował

a dobrze Wam dodaje do prywatnych precli?

Ja tam nie narzekam ;)

WORDPRESS (412): a jak wyżej pisałem w publicznej mam 567

WORDPRESS PRIV (556): ale mam nadzieje źe to nie koniec

Ale nie dodaje mi w ogóle do qlweb publik ani priv - działa to Wam? Ile macie dodań?

też mam wielkie zero

bilbord_opublikuj_mini.png

Witam

Orientujecie się może czemu teraz tak mam przykładowo mam zarejestrowanych w prywatnej bazie 2400 WP ale jak przykładowo,

chcę dodać dziennie do 500 tak przykładowo to dodaje mi 12 i potem już się kończy i pisze że już jest harmonogram wykonany?

Co może być przyczyną tego??

pozdrawiam

powiem Ci że tez miałem takie cyrki, i metodą różnych prób i błędów wgrywałem ostatnie update i teraz mam wcale nie najnowszą wersję, świeci się na czerwowo update bazy publicznej ale dodaje bez problemów

oka myślę że po przerwie będzie miał co ogarniać przed nowymi skryptami, póki co pozostaje sobie radzić w ten sposób, takie moje zdanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności