Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Odpal plik upbase.php powinny się wiki do rejestracji pojawić :)

Te działania są bardzo ważne, żeby zaktualizować bazę danych "Aby zaktualizować wersję z 3.3.0 do 3.4.0 należy podmienić wszystkie pliki oprócz config.php i wywołać w przeglądarce plik update330to340.php. Aktualizacja z poprzednich wersji wymaga wywołania w przeglądarce kolejno odpowiednich plików update."

Odpal plik upbase.php powinny się wiki do rejestracji pojawić :)

Te działania są bardzo ważne, żeby zaktualizować bazę danych "Aby zaktualizować wersję z 3.3.0 do 3.4.0 należy podmienić wszystkie pliki oprócz config.php i wywołać w przeglądarce plik update330to340.php. Aktualizacja z poprzednich wersji wymaga wywołania w przeglądarce kolejno odpowiednich plików update."

Wszystko było zrobione zgodnie z zaleceniami.

Pojawiła się już grupa WIKI do rejestracji - niestety problem jest taki, że nie chce coś rejestrować WIKI.

Ciągle Publiczne - 0

Jest "mały" błąd, musi być też włączona rejestracja wordpress. Błąd ten usunę przy okazj następnej aktualizacji. Panie od seo dzięki za wskazanie problemu, też to rozwiążę na następny raz.

Jeśli komus mocno doskwiera jakiś błąd, to zawsze można się zgłosić na maila, załatwimy problem od razu.

Zrobiłem czysty projekt narazie do freeglobes - trochę jest linków na mailu do potwierdzenia, ale chciałem zobaczyć co się dzieje z resztą, dlaczego tak mało dodań, bywa czasem w nich recaptcha, ale po przejechaniu obu baz w logach nie ma tych dodań udanych i nieudanych - tylko licznik zwiększył się w bazadon, do której nie dodawałem.

Zresztą w trakcie dodawania też wygląda to dziwnie:

th_41573_Picture_122_686lo.jpg

@Tom -> to jest przybliżona wartość, zwykle jest przekraczana o kilka sztuk. Dokładność można zwiększyć poprzez zmniejszenie szybkości (plik speed.php).

Przyznam że bardzo wychodzi po za przybliżoną wartość przez co nie są obsługiwane inne katalogi. O to mój zrzut z limitem 10srt/dzień:

cfe4028eed865.png

Co do sposobu linkowania o którym pisałeś wyżej, nie ma takiej funkcjonalności. Tak jak pisał @japek - żeby takie coś uzyskać musisz te artykuły wcisnąć dodatkowo w klamry {art1|art2|art3|art4} i w każdym artykule daj sobie link w innym miejscu. Efekt będzie taki, jak oczekujesz :)

Ok, tak wykonam.

Do czego służy opcja Max? Mam ustawione 100. Dymek nie do końca mi wyjaśnia moje przypuszczenia

Czy rejestrowania kont WP zawsze trwa: 1000 kont/dzień?

Czy maile z rejestracji WP/Wiki można odebrać po skończonym procesie rejestracji czy w trakcie?

U mnie jest to, co już dwukrotnie zgłaszałem z odbieraniem maila. Nawet dostałem poprawkę, ale nie jest ona uwzględniana w aktualizacjach, więc po każdej z nich błąd powraca...

Problem z polaczeniem z poczta!

imap_errors(): Array ( [0] => Can't open mailbox {mail.xxx.pl:110/pop3/ssl}INBOX: invalid remote specification )

Śledź odwiedzających Twoją stronę opartą o WordPress -> Pobierz bezpłatnie WP Tao

Potwierdzam, jest jakiś problem na niektórych serwerach z rejestracją Wiki. Staram się znaleźć przyczynę.

Przekroczenie ilości dla jednego typu katalogu nie ma jakiegokolwiek wpływu na inne katalogi. MAX - jest to całkowita ilość dodań dla danego typu po osiągnięciu której przestanie dodawać.

1000 kont na dzień? Nie wiem o co chodzi :D

Maile same się odbiorą po rejestracji.

@mj - napisz do mnie na mail, poprawię to i podeślę Ci. Nie zdążyłem tego podpiąć, pewnie na piątek będzie to już gotowe dla wszystkich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności