Skocz do zawartości

Sprzedam kupony adwords 80$ za 35zl

japan-style11

Rekomendowane odpowiedzi

Kupujesz Sprzedajesz a to wszystko nie opłacalne, ponieważ kupony są śledzone i tylko problem możesz sobie zrobić.

• 1 miesiąc temu...

kupony w dolarach sa banowane w przeciagu godziny od uruchomienia kampani w polsce

SFM Filtry - wysokiej jakości filtry powietrza do systemów wentylacji i klimatyzacji.

W naszym sklepie internetowym filtry powietrza do wentylacji kupisz szybko, tanio i bezpiecznie.

centrale telefoniczne Siemens, Panasonic, Slican

• 2 tygodnie później...

@Redjasper jaki problem? Możesz szerzej? Znam osoby które sprzedają setki kuponów dziennie i jakoś nie mają problemów.

@b79 skąd masz takie info? ostatni kupon aktywowałem na swoim koncie 1 października (kupon 100$) brak bana, kampania pozbierała kliki. Osoby, które kupują ode mnie kupony nie zgłaszały żadnych problemów.

• 2 tygodnie później...

Kupony adwords nie sąma sprzedaż. Możesz je oddać, albo prowadzić dla swoich Klientów kampanie.

Google jasno zaznacza i zaznaczało w przeszłości, że kupony adwords nie są na sprzedaż. Wchodząc w ich posiadanie zgodziłeś się na warunki korzystania z nich.

Zapewne ciężko jest wykryć osoby, które sprzedają kupony...

Ale Ty pytasz o coś innego niż sam problem i istota kuponów w polsce...

Ludzie kupują po kilkanaście kuponów i używają je dla siebie co łamie podstawową zasadę korzystania z kuponów. Po wykryciu przez google takiego procederu wszystkie powiązane konta są banowane.

dodatkowo w tej chwili kupony są kierowane na konkretne regiony i często kupony w dolarach itp wykorzystane na polskich kontach po pewnym czasie są banowane.

Przypomnę również o tym, że google śledzi kupony i jeśli wszedłeś w posiadanie kuponów w sposób legalny to mam nadzieję, że google to widzi i wie co się dzieje z tymi kuponami. Jeśli kupony są wykorzystane w nieodpowiedni sposób to mam nadzieję, że google trafia do źródla.

Co powodują kupony?? Psują rynek!! Wykorzystane w zły sposób powodują zawyżanie stawek za kliknięcie i samo adwords staje się w wielu przypadkach nieopłacalne.

Ty się cieszysz, że sprzedajesz kupony i cię nic nie obchodzi, a Klienci, którzy chcą korzystać z adwords tracą poważne medium do reklamowania się bo im się nie opłaca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności