Skocz do zawartości

Wybór kilku tagów jednocześnie

Pomyslowy

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pewien problem i może znajdzie się jakiś spec który pomoże w rozwiązaniu.

Powiedzmy, że na stronie używam 10 tagów: tag1, tag2, tag3,.... tag10

Użytkownik wybierając tag1 widzi wszystkie wpisy przypisane do tag1, ale klikając dodatkowo na tag2 widzi już tylko wpisy przypisane do tag1 oraz tag2 (czyli wpis musi być przypisany do obu tagów).

Może łatwiej na wymyślonym przykładzie:

Mam sklep z felgami. Każda felga ma przypisane parametry w postaci tagów: średnica, ilość otworów, szerokość itd.

I tak wybierając tag '15 cali' widzi wszystkie felgi mające 15 cali. Ale dodatkowo wybiera tag '4 otwory' widzi już tylko felgi mające 15 cali i 4 otwory itd :)

W normalnym WordPressie bez modyfikacji jak kliknę na tag '15 cali' zobaczę wszystkie felgi 15 calowe. Klikając na tag '4 otwory' pokaże mi wszystkie felgi z 4 otworami, ale we wszystkich rozmiarach (czyli 14 cali, 15 cali, 16 cali itd itp).

Chodzi o to, żeby WP jak gdyby 'zapamiętywał' wybrane tagi :)

Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności