Skocz do zawartości

Nasza strona nie ma w google

24hurt.eu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Okolo póltora do 2 miesiąca temu, moja strona zaczynało mieć 2 google sitelinks, i jak szukam "hurtownia internetowa" "wólka kosowska" i klika inne słowe, zawsze pojawiło się na nie pierwszą to drugam trzecia strona googla. Nagle wszystko znikneły, nawet napisałem 24hurt.eu, tez na google nie ma strony https://24hurt.eu. Napisałem do google, po jakis 2 tygodniach, znowu pojawiło się strona https://24hurt.eu z 10, teraz 12 linki google sitelinks. Ale nie moze znalezc z ani słów wcześniejszcyh, np. hurtownia, wólka kosowska, itd.

Bardzo martwie o tym, dużo czytałem na internecie i z tego foruma ale nie wiem co się stało z moją stroną. Bardzo proszę o pomoc i przepraszam za słaby polski :D

Dołaczam 2 pliki z google webmaster tools

Strona uzywa Prestashop 1.3.1.1 PL

Dziekuję.

htmlsuggestions.jpg

url.jpg

Tak jak moderator pisze. Porządna firma pozycjonująca pomoże w tej sprawie. Sporo błędów. Tagi meta takie same wszędzie:

<title>ODZIEŻ DAMSKA|SPODNIE|SPODNIE JEANS|24HURT.EU|HURTOWNIA|PRODUCENT|IMPORTER|WÓLKA KOSOWSKA</title>
	<meta name="description" content="ODZIEŻ DAMSKA|SPODNIE|SPODNIE JEANS|24HURT.EU|HURTOWNIA|PRODUCENT|IMPORTER|WÓLKA KOSOWSKA" />
	<meta name="keywords" content="ODZIEŻ DAMSKA|SPODNIE|SPODNIE JEANS|24HURT.EU|HURTOWNIA|PRODUCENT|IMPORTER|WÓLKA KOSOWSKA" />

brak contentu przy produktach, przeładowana strona skryptami JS. Nie zawsze efektowność idzie w parze z efektywnością. Dodatkowo na głównej do produktów dałby wycinek treści opisującej każdy produkt. Coś ala Komputronik.pl

Pozdrawiam

mój drogi, zatem mała lekcja z obsługi klienta:

jak chcesz komuś coś wytłumaczyć, to musisz się dostosować do jego poziomu.

Skoro nie potrafił odczytać poprawnie informacji z Narzędzi dla webmasterów googla,

to nie używaj slangu:

zwroty typu:

brak contentu
przeładowana strona skryptami JS

oraz wstawienie fragmentu z kodu jego strony jest używaniem slangu branżowego, który najczęściej jest wykorzystywany przez "amatorów",

żeby na siłę podkreślić swoją znajomość tematu i występuje w każdej branży jako zjawisko socjologiczne (też slang z psychologii, ale - mam nadzieję - zrozumiały).

Warto zatem następnym razem spróbować dla odmiany mniej slangowo, a bardziej profesjonalnie :)

dymna.jpg

Co żeś się mnie tak czepił panie moderatorze?? Wszędzie gdzie napisze posta musisz jakieś uszczypliwe uwagi zamieszczać?? Czy to jest fair?? Zapewne 90% użytkowników napisałoby mu podobnego posta po bliższym sprawdzeniu strony, więc proszę nie robić sobie wycieczek osobistych w moją stronę określając zwrotami "amator". Rozumiemy się??

Ps. Robisz offtop i nie wnosisz nic do tematu komentując tylko to co napisałem.

Proszę:

*content-treść strony zawierająca dane opisujące produk, występuję pod postacią liter i cyfr dla człowieka, dla komputera widziane jako ciąg 0 lub 1, w postaci programowania wysokopoziomowego zawarte zazwyczaj w znacznikach opisujących dany język programowania

*metatagi-ich funkcja zorientowana w celu opisania zawartości strony www. Title - oznacza tytuł strony Description - Oznacza opis co zawiera podstrona, zrozumiały zarówno dla robota google odwiedzającego naszą stronę jak i człowieka keywords - słowa kluczowe opisujące zawartość danej strony, mogą to być słowa zarówno poprawnie alfabetycznie, zawierać slang branżowy pozycjonowanej treści jak i słowa pisane z błędami.

Wystarczy czy dalej mam mu pisać co znaczy co??

@milanista, no chyba nie odebrałeś, że stwierdzenie cyt. "najczęściej jest wykorzystywany przez "amatorów", żeby na siłę podkreślić swoją znajomość tematu" dotyczyło Ciebie...? przecież nie było podstaw... "Rozumiemy się??"

Robisz offtop i nie wnosisz nic do tematu komentując tylko to co napisałem

ale w końcu mam Ciebie, a Ty wyjaśnisz wszystko bardzo dokładnie... a skoro nic nie wnoszę, to dlaczego powołujesz się na mojego posta...

>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Wszędzie gdzie napisze posta musisz jakieś uszczypliwe uwagi zamieszczać??

w sumie ciekawe uogólnienie - masz na koncie 61 postów: w ilu się przyczepiłem i to uszczypliwymi uwagami?

zgodnie z Twoją wypowiedzią we wszystkich...

a ponieważ nie lubię takiego języka, to pozwolę każdemu sobie porównać:

tutaj

za to ja mu dobitnie przedstawiłem o co biega

a ja Tobie i EOT, Kolego

dymna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności