Skocz do zawartości

[wykonam]Projekty pod seokatalogi.moneron.pl

moneron

Rekomendowane odpowiedzi

Mam do zaoferowania profesjonalne wykonanie projektów pod półautomat do katalogowania zintegrowany z listą seokatalogów https://seokatalogi.moneron.pl

Jeśli ktoś korzystał to wie, że trzeba się trochę "napocić" zeby stworzyć projekt, który dopasuje się do większości katalogów z listy. Jeśli projekt jest "mało elastyczny" trzeba się później "napocić" przy katalogowaniu i cała idea katalogowania półautomatem się sypie, bo ciągle trzeba coś korygować i oszczędność czasu jest niewielka. Stąd moja oferta dla osób, które nie chcą tracić na to czasu.

Cechy mojego projektu:

- tytuł "rozsądnej długości" z synonimami

- opis synonimiczny z zagnieżdżeniami generujący teksty długości ok. 200-1200 znaków (wystarcza do prawie wszystkich katalogów z listy)

- dobór słów kluczowych w rozsądnej ilości/długości

- konfiguracja dodatkowych linków wstawianych w opisie wg. ustaleń

Długość 200-1200 została dobrana na podstawie własnych doświadczeń z katalogami. W większości jeśli nie wstawiamy linków wystarczy opis 300-500 znaków, niektórzy jednak życzą sobie krótszych tekstów np. 200-300. Jeżeli mają być linki z opisu (u mnie to standard) często potrzeba tekstów dłużyszch niż 500 znaków, czasem minimum to nawet 1000.

Nie daję gwarancji na to, że projekt dopasuje sie do 100% katalogów, ale myślę, że o 95% mogę śmiało mówić. Tworzę takie na co dzień dla prywatnego automatu, który jest "bliskim krewnym" półautomatu, o którym mowa.

Półautomat znam jak własną kieszeń, jestem jego autorem, dlatego mogę tworzyć optymalne projekty na jego potrzeby. Ne stoi jednak nic na przeszkodzie aby taki projekt był użyty w innej aplikacji do katalogowania.

Warto jeszcze wspomnieć, że moje teksty synonimiczne nie wyglądają jak często spotykana "automatyczna kaszanka pod seo", tesksty są tworzone od początku do końca "z głowy".

Cena projektu: 40zł z VAT (32,52 netto). Na życzenie FV.

Dla zainteresowanych kontakt: info[małpka]moneron.pl

C.png

C.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności