Skocz do zawartości

Hadrianus.pl - Portal z artykułami tematycznymi.

arianek444

Rekomendowane odpowiedzi

logo.png

Witam postanowiłem przedstawić wam mój nowy projekt Hadrianus.pl - Jest to precel i portal informacyjny, w którym znajdą się tylko wartościowe artykuły na różnorodne tematy. Portal z samego początku nastawiam na jakość i unikalność wpisów, ponieważ bez tego precel prędzej czy później by upadł.

Tak jak wcześniej pisałem przyjmowane będą tylko teksty unikalne i nadające się do przedstawienia dla ludzi. Nie wymagam nie wiadomo jakich tekstów,ale jakiś poziom muszą przedstawiać.

Co oferuje Hadrianus.pl ?

Mój portal oferuje szybką moderację, dodatkowe podlinkowanie wszystkich dobrych jakościowo wpisów. Takie wpisy zostaną dodakowe linki z opisów w katalogach oraz podlinkowanie portalu.

Wymagania co do wpisu:

Tekst o minimalnej długości 1500 znaków.

Max 3 linki w treści.

Tekst musi być unikalny

Tekst dla ludzi nie botów.

Zapraszam do Hadrianus.pl

;)

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wygląda ciekawie, ale linków na razie 0 widzę:(

Wrzuciłem coś od siebie

Pozycjonowanie Częstochowa - bezpieczne pozycjonowanie stron Częstochowa

Impulsik.pl - darmowy, moderowany precel

Katalog firm Częstochowa - katalog tylko dla Częstochowskich stron i firm ( ewentualnie okolice czyli śląsk )

Ogólnie wygląda nieźle, z tym że 3 linki w treści do dość sporo.

Życzę wytrwałości w prowadzeniu serwisu i jego wzmacnianiu - pamiętaj że blasty to nie wszystko, a w zasadzie to sugerowałbym raczej ich unikać, przynajmniej na samym początku :(

SBart.pl - dziennikarstwo obywatelskie i artykuły SEO oraz katalog stron

Ogólnie wygląda nieźle, z tym że 3 linki w treści do dość sporo.

Życzę wytrwałości w prowadzeniu serwisu i jego wzmacnianiu - pamiętaj że blasty to nie wszystko, a w zasadzie to sugerowałbym raczej ich unikać, przynajmniej na samym początku :(

Dzięki za miłą opinię. :) 3 linki w treści nie powinny zaszkodzić,gdyż będą też artykuły bez nich.

Życzę wytrwałości w prowadzeniu serwisu i jego wzmacnianiu.

No wytrwałość się przyda :)

Widzę, że pierwsze duplikaty już zostały wpuszczone, szybko rezygbnujesz z wymogu unikalnosci... :/

EDIT: Dla precyzji - nie 100% duplikaty, a po prostu tekst z synonimami w niektórych zdaniach. Ale jednak łatwe to do odnalezienia w wyszukiwarce i rzucające się w oczy.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Nie martw się. Będą kontrolę, to wtedy wpisy użyte wiecej razy zostaną usunięte,gdyż od razu nie da sie w 100% sprawdzić. :)

PS. O który wpis ci chodzi, bo nie do końca wiem. Ten z numizmatyką?

Ten z numizmatyką o banknotach piany był raz i nigdzie więcej nie umieszczam nawet podobnych. :)))))))

Zapraszam kolekcjonerów do sklepu numizmatycznego cndukat.pl bogata oferta banknotów, akcesoriów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności