Skocz do zawartości

Hadrianus.pl - Portal z artykułami tematycznymi.

arianek444

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Już mam. Dziś lub jutro wieczorem sprawdzę jeszcze raz skryptem wszystkie wpisy i usunę,te nieunikalne. Jak coś robić to na maxa. :) Jak widać po wielkiej męczarni urle zostały zmienione,pozostało tylko spolszczyć skurke,linkować i oczywiście trzymać się zasad.

Skórka spolszczona. Zapraszam!

Próbuje odzyskać bazę danych. Jeśli nie uda mi się jej odzyskać, to jutro lub w sobotę będę otwierał na nowo, ale nie wiem co na to właściciele artykułów, które były do tej pory w serwisie. Przepraszam, że nie zrobiłem kopii, ale człowiek uczy się na błędach :)

Chyba udało mi się odzyskać wszystkie artykuły :). Będę je musiał ręcznie przywracać i zajmie mi to trochę czasu, ale postaram się skończyć wszystko do końca weekendu.

Dlaczego przy niektórych artykułach nie ma linków a są opublikowane? A wiem że powinny być bo sam wstawiałem np o klejeniu taśmami?

Wyślij mi na PW. W którym miejscu mam wstawić linki i do jakiej strony, bo jak kopiowałem z google cache,to linki się usuwały i nie wszystkie zdążyłem skopiować. Więc jeśli ktoś ma taki problem, to proszę o PW. :P

Edit. Poprawione :) Proszę zgłoszenie się właściciela wpisu: Zalety gier komputerowych , gdyż nie wiem gdzie były w nim linki.

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności