Skocz do zawartości

Tanie małe konto hostigowe

Remiss

Rekomendowane odpowiedzi

Znacie może jakieś polskie firmy oferujące hostingi na serwerach w UK, Irlandii?

Ale chodzi o serwery ulokowane fizycznie na terenie wspomnianych państw czy może chodzi o adresy IP z daną geolokalizacją?

Vogan sp. z o.o.

Rabat -20% na konta hostingowe w Group5 i Altblue dla użytkowników forum. Kod rabatowy: optymalizacja2014

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Hej!

Pora dokupić dodatkowy host.

Potrzebuję małego konta do 50 złotych rocznie na kilka (do 5) malutkich zapleczowych stronek statycznych (każda po około 100 podstron).

Na razie mam stronki polokowane na lh.pl i hekko.pl - potrzebuję coś innego (inny IP niż lh i hekko, inna lokalizacja niż lh i hekko itp).

Co polecacie? Jak obsługa klienta?

• 8 miesięcy temu...
Znalazłem e-hermer.pl z kuponem "allegro" wychodzi 12 zł.

Polecam e-hermer.pl. Mam tam od dobrych kilku miesięcy konto i stwierdzam, że to jeden z tych hostingów gdzie wszystko chodzi bez problemów.

Jeszcze do wszystko łykajacych i szybkich hostingów zaliczam securityhost.pl

Ostatnio bujam się z ovh.pl personal i jakaś kaszana... dziwne opóźnienia w wykonywaniu skryptów, nie wszystko chodzi..

Katalog firm , który pomoże Tobie kupić i sprzedać co tylko chcesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności