Skocz do zawartości

Nieunikalny.pl - tylko skopiowane kropka w kropkę opisy

Veal

Rekomendowane odpowiedzi

Na chwile obecną nie - funkcjonalność będzie wprowadzona w tym tygodniu - do tej pory żaden wpis nie został odrzucony, więc jeśli brak go w katalogu to znaczy, że oczekuje na moderacje.

Edycja #1:

Znalazłem kilka unikalnych wpisów, co z Wami?! :D Z publikacją czekam aż pojawią się w indeksie na innej stronie.

Edycja #2:

Dodano licznik odwiedzin robotów oraz zestaw ficzerów na podstronie wpisu bo było mi smutno, że inne katalogi pokazują PR i kilka statystyk:

zrzutekranu20110902godz.png

PS:

Wpisy publikowane są partiami po 3-4 aby uniknąć sytuacji w której pojawia się ich nagle kosmiczna ilość.

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

• 3 tygodnie później...

W jaki sposób sprawdzicie czy konkretny wpis wzmocnił pozycję czy też nie? Na dzień dzisiejszy w linkach do Waszej strony (dodanej do katalogu) znajdują się linki z tego katalogu w Webmasters tools?

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

Heh...

..... bo trzeba mieć fantazję !

Gratuluję pomysłu - ja tam będę się upierał przy unikatach :) ale... chętnie za jakiś czas sprawdzę site etc.

Zobaczymy jak się indeksuje, trzyma strony i jaki jest stosunek ilości stron: site etc.

PiVi

Specjalizacja: Budownictwo. Polecamy najtańsze Płyty PIR - Tanie Blachy i Płyty Warstwowe.
DACHY SOLARNE - Zintegrowane Dachy Fotowoltaiczne 2w1 SOLROOF

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności